Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Hölskykurkkujen paluu


Nyt kun kurkkujen makuun on päästy, niin jatkoa seuraa. Tämä rakennettiin savukalan kanssa nautittavaksi ja se olikin nappi hieman makeana ja mausteisena.


Yrttiset hölskykurkut

1 kurkku
ripaus suolaa
2 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 dl Aasian minttua silputtuna (K-Kaupasta löysin)
1 dl korianteria silputtuna

Kuori kurkku juustohöylällä ja siivuta juustohöylällä. Laita kurkkusiivut purkkiin, jonka voit sulkea. Lisää päälle ripaus suolaa ja hölskyttele kunnes kurkut ovat hieman läpikuultavia. Lisää joukkoon sokeri, valkoviinietikka ja yrtit ja ravista. Maista ja lisää tarvittaessa sokeria, jos pidät vielä makeammasta versiosta. Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa.                                                      
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta