Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perunasalaattia piknikille


Tein muutama päivä sitten edellisen päivän perunoista perunasalaattia marinoidun paahtopaistin ja vinegretin kanssa. Olin vallan unohtanut miten hyvää kotitekoinen perunasalaatti on. Loput salaatit olivat mukana lasten jazzeilla piknikeväänä. Salaatti oli aika miedon makuinen eli siihen olisi voinut lisätä vielä kapriksia tai rippasen enemmän suolaa, mutta muuten hyvä yhdistelmä. Taidan tehdä uuden annoksen loppuviikoksi kun lähdetään jazzailemaan.



Perunasalaatti

1 kg uusia perunoita hyvin pestynä
2 rkl valkoviinietikkaa
1,5 dl hyvää majoneesia (Hellman´s)
1,5 rkl täysjyväsinappia
3 sellerinvartta
0,5 dl ruohosipulia
1 rkl silolehtipersiljaa
sormisuolaa ja pippuria

Keitä perunat kypsiksi suolavedessä. Anna perunoiden jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Laita kulhoon ja ripottele päälle viinietikka. Sekoita varovaisesti. Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Lisää perunapalat, sellerinpalat, ruohosipuli ja persilja ja sekoita varovaisesti. Mausta suolalla ja pippurilla. Peitä ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
(Resepti: hieman muutettuna Grillimestari -kirjasta)
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa