Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tapenade tapaksia


Muistan vielä hyvin ajan, jolloin oliivit olivat mielestäni hirvittävän makuisia, kuten myös oliiviöljykin. Aika kaukana ollaan siitä ajasta, mutta juuri tapenaden avulla opin pitämään oliiveista ja sen myötä rakastamaan hyvän oliiviöljyn tuoksua ja makua. 

Tapenade oli taas pitkästä aikaa taas tosi hyvää ja sopi erinomaisesti kylmän perunan päälle, vielä siivu parmankinkkua ja pala Kolatun Waldemar vuohenjuustoa (johon olen selkeästi koukuttanut itseni pahasti) ja taas erinomainen snackpala valmiina. Sopii vaikka kuohuviinin kanssa coktailpaloiksi.



Tapenade

100 g mustia kivettömiä oliiveja
1 rkl extra-virgin oliiviöljyä
1 rkl pikku kapriksia
2 valkosipulinkynttä
kourallinen basilikanlehtiä

Laita kaikki aineet tehosekoittimeen ja aja karkeaksi massaksi. Jos tapenadea jää, niin kaada ohut kerros oliiviöljyä pinnalle, ennen jääkaappiin laittamista ja suojaa kulho kelmulla, näin massa ei kuivu.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta