Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kesäistä iltapalaa elokuussa


Voi taivas miten nautin näistä ihanan lämpimistä elokuun illoista. Sisälle en malttaisi mennä, yritän tarttua viimeiseen oljenkorteen, että saisin kesää varastoitua pitkän talven varalle. 
Nyt vasta olen alkanut selailemaan grillauskirjoja eli odotan pitkää ja lämmintä syksyä :)

Viikonloppuna ehdittiin hetkeksi mökkeilemään ja mökillä tehtiin simppeliä ja kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvää iltaruokaa makkarasta. Tätä saa muunneltua kivasti eri makkaralaatujen mukaan. Tämä toimisi aika hyvin oikein mausteisen makkaran kanssa, mutta kun meillä on pakastimessa hirvimakkaraa, niin täällä pysytellään siinä aika pitkään. Ja sehän on oikeasti tosi hyvää ja kaiken lisäksi vielä lisäaineetonta.

Toivotaan, että nämä lämpimät ilmat jatkuvat ja saamme nauttia pitkästä ja kauniista syksystä.
Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille!


Grillattua kesäkurpitsaa makkaralla, vuohenjuustolla ja mintulla höystettynä
kahdelle

2  hyvälaatuista makkaraa
1 kesäkurpitsa
Kolatun pehmeää vuohenjuustoa
tuoretta minttua

Leikkaa makkara ja kesäkurpitsa viistoon paloiksi. Mausta kesäkurpitsat oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla. Grillaa makkaranpalat ja kesäkurpitsasiivut. Lado vuokaan ja lisää päälle vuohenjuustoa ja tuoretta minttua.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa