Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Suolaista ja makeaa herkkua


Viikonloppu on vietetty naapurin karviaispuskissa ja aion jatkaa keräämistä huomenna. En ole koskaan nähnyt niin suuria ja sellaista määrää punaisia karviaisia. Jalostus alkaa ensi viikolla, mutta vielä ei ole suunnitelmat täysin selvillä. 

Sateen ropistessa kattoon päätin tarttua Lilyltä tulleeseen brunssihaasteeseen.  Yritin sovitella tämän hetken suurimpia herkkujani samalle lautasella ja hetken pähkäilemisen jälkeen se onnistuikin. Olkaa hyvä - kasviksia, hedelmiä, juustoa ja ilmakuivattua kinkkua eli suolaista ja makeaa. Juuri sopivan ruokaisaa ja suolaista brunssilla tai iltapalalla nautittavaksi. Parhaimmillaan tietysti kuohuvan kanssa. Ja mikä parasta, tämä on erinomaista kun on saanut "levätä" muutaman tunnin eli tämän voi valmistaa etukäteen.

Mukavaa alkavaa viikkoa!





Suolaisen makea herkkusalaatti

70 g rucolaa
70 g ilmakuivattua kinkkua
300 g kesäkurpitsaa
300 g munakoisoa
1/2 sitruunan mehu
2 nektariinia
100 g parmesania
20 g pinjansiemeniä
1 solo valkosipuli
reilusti tuoretta basilikaa
mustapippuria
sormisuolaa
extra-virgin oliiviöljyä

Lämmitä uuni 200-asteeseen. Leikkaa nektariinit 4 osaan ja ota kivi pois. Pirskottele nektariinien päälle kevyesti oliiviöljyä ja sormisuolaa. Siivuta munakoiso ja kesäkurpitsa pitkittäin ja sivele oliiviöljyllä. Grillaa munakoisot, kesäkurpitsat ja nektariinit kunnes ovat hieman pehmenneet.  Hienonna valkosipuli.  Laita ilmakuivatun kinkunsiivut pellille leivinpaperin päälle ja laita uuniin 10 minuutiksi. Paahda pinjansiemeniä kevyesti kuivalla pannulla, kunnes saavat hieman väriä. Leikkaa parmesanista paloja. 
(Voit myös paistaa kesäkurpitsan- ja munakoisonsiivut sekä nektariinit pannussa tai laittaa ne grillivastuksen alle uuniin.)



Pese ja kuivaa rucola ja asettele laakealle tarjoiluastialle. Lado kesäkurpitsa- ja munakoisonsiivut rucolan päälle. Mausta kesäkurpitsan- ja munakoisonsiivut valkosipulilla, kevyesti sormisuolalla ja pippurilla sekä sitruunanmehulla. Lisää nektariinit, parmesan, basilika, uunissa käyneet kinkunsiivut ja pinjansiemenet. Rouhi päälle vielä mustapippuria ja pirskottele hieman oliiviöljyä.






QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta