Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Aurinkoista pyttäriä


Eikä muuten ole mitään ihan tavallista pyttäriä, vaan possunsisäfileestä tehtyä. Kun nälkä on suuri ja aika vähissä, osa 546, ja puolustuksella ei puheenvuoroa. Ostin kaupasta 2 pussia Finduksen ratatouille pakasteita ja 400 g possunsisäfilettä ja tietysti luomumunia kompensoimaan pakasteita. Siitä se ajatus taas lähti. Lopputulos hyvä, mikä parasta suhteellisen terveellistä ja erittäin nopeaa!



Pyttäri 

oliiviöljyä
2 pss Findus ratatouille kasviksia
400 g possun sisäfilettä
1 solo valkosipuli
suolaa
Herbes de Provence

2 kananmunaa

Suikaloi possunsisäfile ja paista öljyssä valkosipulin kanssa, mausta sormisuolalla. Ota lihan pannulta, lisää tilkka öljyä pannulle ja paista kasvikset siinä ohjeen mukaan. Lisää lihat ja anna niiden lämmetä hetken joukossa. Lisää Herbes de Provence -maustetta reilusti. Paista toisella pannulla munat. Kasaa pyttäri lautaselle ja koristele paistetulla munalla.



QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa