Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Vaniljainen kukkakaalicappuccino


Cono Sur bloggaajakisassa piti suunnitella kasvisruokaresepti, joka on valmistettu pääosin kotimaisista kasviksista ja siinä on käytetty tuoreyrttejä sekä vähintään yhtä seuraavista raaka-aineista:
· kurpitsa
· kaali
· villisienet
· punajuuri
· palsternakka 


Reseptit ovat täällä äänestettävänä - KIITOS :)
----------------

Kaiken näköistä tuli mietittyä ja tästäkin keitosta kokeilin neljää eri vaihtoehtoa, tämä oli ehdottomasti paras, joten ei niistä muista sitten sen enempää. Keiton kumppaniksi valikoitui Cono Sur Reserva Chardonnay. Kuvausten jälkeen huomasin, että tämä viini ei ollut listalla, vaikkakin saapui testattavaksi. Ei hätää Cono Sur Vision Single vineyard Chardonnay kävi myös ja kuvaukset tehtiin uusiksi. Onneksi Iso Muru söi suoraan kattilasta eikä kuvauskalustoa. Oli kuulemma hyvää.


Tästä määrästä tulee pääruoaksi reilusti neljälle. Jos haluat alkukeiton puolita annos.








Suussa sulava kukkakaalicappuccino

1 kg kukkakaali
1 banaanisalottisipuli
4 rkl voita
2 dl valkoviiniä
8 dl kasvislientä
2 dl kermaa
100 g pehmeää vuohenjuustoa
sormisuolaa
1/2 vaniljatanko

Maustetahna:
100 g pehmeää vuohenjuustoa
1 dl vatkattua kuohukermaa
reilusti silputtua timjamia

Puhdista ja paloittele kukkakaali. Kuori ja pienistä salottisipuli. Sulata kattilassa 2 rkl voita ja kuullota muutama minuutti sipuleita ja kukkakaalin nuppuja. Lisää valkoviini ja kasvisliemi. Ota vaniljatangosta siemenet sisältä ja lisää keittoon, laita myös tanko sekaan. Anna kiehua kevyesti kannen alla n. 30 minuuttia tai kunnes kukkakaalit ovat kypsiä. Ota vaniljatanko pois. Lisää vuohenjuusto. Soseuta keitto pehmeäksi sauvasekoittimella. Lisää kerma ja kiehauta uudelleen.

Kun keitto kiehuu tee maustetahna. Vatkaa kermaa vaahdoksi ja sekoita vuohenjuusto sekaan. Lisää timjami. Lisää maustetahnaa keiton päälle ja koristele timjaminoksalla.

Klikkaa logoa ja voit äänestää kukkakaalicappuccinoa.





QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa