Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Cono Sur -kilpailu


Viinikassin -sivuilla käynnistyi viikko sitten Cono Sur -kilpailu, jossa minäkin taas olen mukana kilpailemassa. Tehtävänä oli kokata kasvisruokaa yrttejä käyttäen ja parittaa se sopivan Cono Sur -viinin kanssa. Tällä kertaa palkinto on huikea - matka Chileen Cono Surin -viinitilalle.

Äänestäneiden kesken arvotaan villiyrttiguru Sami Tallbergin uusin kirja Koivunmahlaa ja Kaviaaria ja paikat Cono Sur -viinikouluun. Tuo kirja on aivan loistava, ensi keväänä puskat heiluvat kun villiyrttien keräilijät ovat vauhdissa!

Nyt teillä on valta ja voima lähettää minut finaaliin ja toivon mukaan Chileen raportoimaan teille viineistä.

Äänestys päättyy tämän viikon perjantaina 11.11. klo 14.00

Alkukarsinnan läpäisseiden kanssa kokkaillaan nämä ruoat torstaina 15.11. Mukaan pääsee siis kolme eniten ääniä saanutta + kaksi Sami Tallbergin suosikkia. Kisan voittaja julkaistaan tässä tilaisuudessa. Saa nähdä miten käy... ajatella, että pääsisi kokkailemaan Cono Surin viinintekijän Adolfo Hurtadon ja Sami Tallbergin kanssa ja sitten vielä Chileen.

Osallistuin kilpailuun tällä Vuohenjuustoisella kukkakaalicappuccinolla
ja paritin sen Cono Sur Vision Single vineyard Chardonnay kanssa. Resepti löytyy täältä ja samasta paikasta pääsette myös äänestämään.

Hellan ja viinilasin välistä kiitetään ja kumarretaan jokaisesta äänestä!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa