Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantain viinivinkki - Wild Duck Single Vineyard Pinot Noir 2010


Viinityyppi: punaviini
Rypäleet: 100 % Pinot Noir
Maa: Chile
Hinta: 12,90 Alko
Avaa muutama tunti ennen nauttimista

Tuoksu: Vadelmaa, mansikkaa, yrttejä
Maku: Keskitäyteläinen, marjainen

Ruokaviiniksi lihapatojen tai riistalintujen kanssa kylmään syysiltaan.

Huomasin vasta taustatietoja tutkiessani, että tämä oli Cono Surin viini. Lieneekö enne, että pääsen Chileen? Äänestys on jo päättynyt, joten pian kuullaan pääsinkö finaaliin.


Oikein ihanaista viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Tulipas sopivasti! Mahtaisko käydä Martin hanhelle?

    Huomenna päivälliset, vain viinit puuttuvat;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, jäin kiinni. En ole koskaan tehnyt Martinpäivän hanhea enkä edes syönyt. Joten ensiksi kiitos vinkistä, tämä pitää kokeilla ensi vuonna.

      Tutkailin hieman reseptejä, ehkä en lähtisi tarjoamaan tätä viiniä. Jotakin täyteläisempää bourgognea tai runsas ja kypsä rhônelainen. Näitä löysin ainakin suosituksina kyseiselle ruoalle. Myös tätä suositeltiin: Cecilia Beretta Picàie Rosso. Toivottavasti näen sitten blogistasi miten hyvin olette syöneet :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa