Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Täytetyt paprikat - kevyesti


Ensimmäinen viikonloppu kevyttä elämää takana. Tein tänään kahvakuulailun tekniikkaharjoituksia 2 tuntia, sen jälkeen heitin joulun ulos. Kuusi lähti ja neulaset jäi, joka ainoa neulanen oli välillä olohuone ulko-ovi ja niitä löytyy vielä varmasti ensi joulunakin. Tuli siinä samalla kahlattua läpi joulukoristeitakin, onkohan ne kaikki oikeasti tarpeellisia? Saattaa kuitenkin jonakin päivänä taas maku muuttua ja silloin kaikki kultainen ja kimalteleva valmiina, joten säilytin.

Uusi uljas ruokavalioni on päässyt käyttöön ja olen todennut ruokamäärät  valtaviksi, miten ihmeessä tällaisella määärällä voi hoikistua, ihmettelen vaan. Noudatan kuitenkin PT:n neuvoja ja luotan viisaampaan. Mahanikin on jo alkanut tottua rahka määrään. Terveisiä Valiolle, minulle voisi lähettää rekallisen raejuustoa ja toisen pehmeää maitorahkaa ja kaikki tulisi käytettyä.

Erilaisia smoothiekokeiluja on tehty ja monenmoista ruokaa kokeiltu. Tässä eilen nautitut ja tänään lämmitetyt täytetyt paprikat. Olivat aivan hyvän makuisia lämmitettynäkin.

 


Täytetyt paprikat

4 paprikaa (580 g)
oliiviöljyä
200g pakastettuja suppilovahveroita tai muita sieniä
100 g purjoa
4 tl pieniä kapriksia
1/2 valkosipuli solo
3 valkuaista
suolaa
mustapippuria
1 rkl Philadelphia tuorejuustoa
persiljaa

150 g täysjyväriisiä


Leikkaa paprikoiden hattu irti mahdollisimman ylhäältä, jotta täyttötilaa on paljon. Laita riisi kiehumaan. Paista purjonpalaset ja valkosipuli pienessä öljymäärässä. Lisää sulatetut suppilovahverot. Paista vielä hetki. Lisää kaprikset ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tuorejuusto ja sekoita. Lisää seokseen keitetty riisi ja valkuaiset, sekoita ja maista. Lisää tarvittaessa mausteita ja yrttejä.
Täytä paprikat seoksella ja laita uuniin 200-asteeseen 30 minuutiksi tai kunnes paprikat pehmenevät.

Paprikan kanssa nautin naudan ulkofilepihvin. Maustoin pihvin ennen paistamista Maldonin valkosipuli-rosmariini suolalla * ja puristin paistamisen jälkeen pihville kevyesti limenmehua.

* En löytänyt kyseistä tuotetta enää sivustolta, joten ehkä valmistus on lopetettu, harmi. Maldonin merisuolahiutaleet ovat keittiössämme jatkuvassa käytössä, sillä annetaan viimeinen silaus ruoalle. Pihvit maustan aina tällä.




QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

  1. Hei, kuulostaa hyvältä tämä kunnonkohotus. Samoin paprikat. Perfektionistin silmää vaan häiritsee, josko tuolla oikean palstan päivämäärässä on vuosilukuvirhe :D. En edelleenkään saanut ihan täysin onnistumaan sitä valkosuklaafudgea (rakenne jäi rakeiseksi kun en uskaltanut ehkä tarpeeksi), mutta taidankin siirtyä näihin kevyempiin ruokiin minäkin, ainakin välillä. Olen hengessä mukana ja seuraan blogiasi jatkuvasti, kiitos siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, että palautit minut oikealle vuodelle ja ihanasta palautteesta! No johan on sitkeä pala tuo fudge, tuliko siitä paksua tällä kertaa? Olisiko tuo rakeisuus voinut johtua suklaan lisäyksestä viilentyneeseen massaan? Lisäsitkö suklaan kuumaan massaan, niin että sulasi heti? Tähdet taitavat olla väärässä asennossa fudgen suhteen ;) Nyt siis varmaan kuuluukin alkaa keventämään :D

      Poista
  2. Hei,
    Ehkä se ei vaan ole mun juttu, sinne jäi sokerin rakeisuus (siis ne ihan ihan pienet sokerin rakeet muuten aivan oikean väristä ja oloista), kun en uskaltanut laittaa varmaan tarpeeksi lämpöä. Kyllä suklaa suli ja maku oli ihana, mutta sokerin rakenne jäi sinne taustalle kaihertamaan. Olisi niin ihanaa saada se aivan sileäksi, kun se maku on niin taivaallinen. Mutta nyt unohdan sen vähäksi aikaa ja kevättä kohti keventäen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuullostaa siltä, että ensi kerralla se menee jo putkeen :) Mutta nyt keventäen!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta