Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Blinit - kevyesti


Tämä oli yksi lemppariaamiaisistani. Samaa lettua on nautittu kalkkunaleikkeellä, avokadolla, basilikalla, paistetulla sipulilla ja suolakurkulla. Variaatioita oman mielen mukaan.

"Taikinan" turvotukseen käyttämäni psylliumsiemenen kuoresta tehtyä Fiberhuskia on saatavilla nykyään lähes joka kaupasta, sieltä missä gluteenittomat tuotteet ovat.




Kevyet blinit

2 valkuista
3 rkl vettä
1 tl Fiberhusk -kuitulisää
suolaa
pippuria

50 g kylmäsavulohta
1/2 avokado
tilliä
punasipulia
suolakurkkua


Vispaa valkuaiset, vesi, kuitulisä ja mausteet keyvesti tasaiseksi. Anna turvota max. 10 min. Tuo 10 min on ehdoton maksimi, muuten seos turpoaa liikaa. Sekoita vielä vähän ennen seoksen kaatamiseta pannulle. Paista blini oliiviöljyssä paistinpannulla molemmin puolin. Tästä tulee yksi lettu pikku pannulle halkaisijaltaan 25cm.

Lisää letun päälle kylmäsavulohi, punasipuli, avokado, tilli ja suolakurkku.


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass



QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

  1. Oi, nämä kuulostavat ja näyttävät ihan mahtavilta. Kävin jo ostamssas fiberhuskia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kehittää jotakin tähän hirmuiseen blinin himoon :)

      Poista
  2. Hauska bliniversio :) täytyykin käydä metsästämässä kaupasta fiberhuskia.

    annemi/52weeksofdeliciousness

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) vain riesling puuttuu, milläköhän sen korvaisi - ehkä vihreällä teellä?

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta