Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tulista inkivääri kanaa - kevyesti


Kun on kuulaillut ja käynyt saunassa, niin illan kruunasi tämä. Eikä tarvinnut tehdä itse eli maistui vieläkin paremmalta.

Tämä viikko on sujunut kevyesti ja syynä on varmasti pian alkava loma. Tällä kertaa ei ole luvassa hiekkarantoja vaan revontulia ja lunta. Projekti jatkuu lomallakin, mutta kahvakuula vaihtuu suksiin. Luvassa laskettelua, hiihtoa ja mukavia kokemuksia Ylläkseltä.

Tässä Ison Murun tulinen inkiväärikana resepti. Pahoittelen kuvalaatua, mutta minulla oli aivan hirveä nälkä.




Tulista inkiväärikanaa

2 annosta

250 g broilerin rintafilettä suupaloiksi suikaloituna
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
puolikas san solo valkosipulia veitsellä murskattuna ja hienonnettuna

Kastike
1,25 dl kanalientä
2 rkl soijakastiketta
1 rkl ketsuppia
1 rkl inkivääritahnaa
1 rkl sakea
1 tl väkevää kuivattua chiliä
0,5 tl sokeria
hieman mustapippuria myllystä
2 tl maissitärkkelystä + tilkka vettä suurustamiseen

450 g kasviksia maun mukaan, hätätapauksessa vaikka Findus Bali Wok -pussi
1 rkl oliiviöljy tai kookosöljy

Riisiä

Mausta suikaloidut broilerisuikaleet.
Sekoita kaikki kastikeaineet pienessä kattilassa ja anna kiehua hiljaa pari minuuttia. Suurusta sopivan tahmeaksi eli sekoita maissitärkkelys tilkkaan kylmää vettä, ja lisää seos kiehuvaan kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Jätä kastike odottamaan.
Laita riisi kiehumaan.
Kuumenna oliiviöljy tai kookosöljy wok-pannulla ja ruskista broilerinsuikaleet kuumalla pannulla. Lisää aivan lopussa hienonnettu valkosipuli, varo polttamasta sitä. Siirrä ruskistettu annos sivuun odottamaan.
Wokkaa kasvikset oliiviöljyssä tai kookosöljyssä, jätä kasvikset al dente. Lisää sekaan broilerinsuikaleet ja kastike. Sekoita ja kuumenna hetki.
Tarjoile heti.



QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

  1. Hei! Mitä san solo on, ja mistä sitä saa ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi unohtua siitä perästä valkosipuli :) eli san solo on yksikyntinen valkosipuli. Vastaa n. 2 tavallista kynttä.

      Poista
    2. Kiitos Johanna. Sinulla on kiva blogi, luen sitä usein.

      Mukavaa lomanjatkoa!

      Terveisin Mervi

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa