Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kalkkunasalaatti välimeren tapaan


Tiedättekö tunteen kun jääkaapin perältä löytyy paketillinen kananfilettä, joiden parasta ennen päivä on nyt? Tänään sieltä löytyi poikkeuksellisesti paketillinen kalkkunafilettä, joiden parasta ennen päivä oli ollut eilen. En vaan malttanut heittää pois 1/2 kg kalkkunafilettä, joten laitoin ne heti aamusta pannulle paistumaan ja söin ensimmäisen munakkaan kera.
Kana- ja kalkkunafileet maistuvat hyvältä, kun ne on juuri paistettu, mutta että niitä pitäisi syödä mikrotettuna. No thank you!

Illalla ne piti kuitenkin syödä, eikä suinkaan lisätä ruokamyrkytyksen riskiä enempää, joten päätin laittaa ne marinadiin ja rakentaa iltasalaatin.



Kalkkunafileet oreganon, sitruunan, avokadon ja nektariinin kera

Marinadi:
1 sitruunanmehu ja kuori raastettuna
0,75 dl extra virgin oliiviöljyä
kourallinen tuoreen oreganonlehtiä
2 valkosipulinkynttä murskattuna
1 tl sormisuolaa
pippuria myllystä

5 kalkkunafilettä
2 nektariinia
1 pieni punasipuli
1 avokado

salaattia


Pese sitruuna ja raasta kuori, halkaise ja purista mehu. Lisää joukkoon oliiviöljy, oreganonlehdet, valkosipuli, sormisuola ja pippuri.

Siivuta pihvit, leikkaa nektariinit, avokado ja sipuli. Laita laakealle vadille ja kaada marinadi päälle, sekoita kevyesti. Anna marinoitua 10 minuuttia.

Salaatin laitoin suoraan lautaselleni, koska en halunnut sitä mukaan uimaan marinadin.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa