Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantain viinivinkki - Jacob’s Creek Chardonnay Pinot Noir Brut


Viinityyppi: kuohuviini
Rypäleet: 60 % Chardonnay, 40 % Pinot Noir
Maa: Chile
Hinta: 11,05 Alko

Tuoksu: Puhdas, päärynää
Maku: Kuiva, hapokas, sitruksinen

Kuohuviini nautittiin savustettujen ahventen kanssa, joiden lisänä oli kotitekoista perunasalaattia ja tähän ruokaan tämä sopikin loistavasti, joten laitetaan ruokaviinikategoriaan. Syksyllä tulee savustettua kalaa vielä normaalia enemmän, joten kokeilkaahan sen kanssa tai sitten ihan paistetun kalan kaveriksi.

Aurinkoista elokuun viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta