Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantaina viinivinkki - Vina Tabali Reserva Especial 2009



Viinityyppi: Punaviini
Rypäleet: Syrah 70%, Cabernet Sauvignon 25%, Merlot 5%
Maa: Chile
Hinta: 15,99 Alko
Avaa ilmaantumaan pari tuntia ennen nauttimista

Tuoksu: Makea, marjainen, vaniljainen
Maku: Täyteläinen, lämmin, roteva

Riistalle tai punaiselle lihalle. Jos viikonloppuna on tarkoitus valmistaa hyvää liharuokaa, niin tässä loisto kaveri pihville.

Tabalí-viinit tulevat Limarìsta, joka on yksi Chilen pohjoisimmista viinialueista. Ensimmäiset viiniköynnökset istutettiin sinne jo vuonna 1549 ja nykyaikaiset viininvalmistustekniikat nostivat laakson uuteen maailmanmaineeseen 1990-luvulla. Tabalí Reserva Especial -viinin sadonkorjuu suoritetaan käsin normaalisti vasta toukokuun puolivälissä. Käyminen tapahtuu terässammioissa kontrolloidusti 26 asteessa. Käymisen jälkeisen uuttamisen jälkeen punaviiniä varastoidaan 18 kk amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä ja vielä pulloissa 6 kk ennen myyntiä. Kypsyminen pullossa pyöristää punaviiniä ja lopputuloksena on herkullinen viini, joka on valmista nautittavaksi heti. Viini kestää ja kehittyy hyvin varastoituna vielä vuosia.  

Ihanaa viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta