Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Viinillä viinintekijän kanssa - Rosemount GSM 2011


Viinityyppi: punaviini
Rypäleet: Grenache 66%, Shiraz 28%, Mourvedre 6%
Maa: Australia
Hinta: 24,90 Alko

Tuoksu: Hedelmäinen, pippuria, vaniljaa
Maku: Täyteläinen, pehmeät tanniinit, yrttinen, mausteinen

Rosemount GSM on monena vuonna ollut joulupöydässämme, mutta nyt uusi vuosikerta testattiin jo pari viikkoa sitten. Enpä arvannut silloin, että nauttisin kahden viikon kuluttua samaista viiniä itse Rosemountin viinintekijän Matt Kochin kanssa samassa pöydässä. Tämä oli taas niitä hetkiä, jotka eivät aina tunnu ihan todellisilta minulle. Hurmaava Matt Koch on Rosemountin Senior Winemaker ja juuri tämä kyseinen GSM on hänen käsialaansa.

Saimme testata viininsekoitusta, tälläisessa pienemmässä mittakaavassa. Luovaa ja mielenkiintoista, kuten kaikki viiniin liittyvä parhaimmillaan on. Meille oli annettu kaksi yhden rypäleen viiniä; shiraz ja cabernet, joista piti rakentaa kuvan oikean yläkulman viiniä Rosemount Shiraz-Cabernetia vastaava sekoitus. Ei ihan ekalla kerralla osunut, mutta selkeät taipumukset viinintekijäksi löytyvät (oma ehdottoman oikea mielipiteeni :)).




Testailimme iltapäivän aikana Gastrobar Emon pikkusyötäviä yhdessä Rosemountin viinien kanssa ja aika hyviä kombinaatioita löytyikin.



Olenkohan liian vanha opiskelemaan viinintekoa Australiaan?

Ihaista viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa