Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Atria Kulinaari -haaste


Tällainen kokoonpano tuli noudettua tänään lemppari lähikaupastani K-Supermarket Ruokaporista. Atria lähestyi minua haasteella ja aina välillä lankean niihin, kuten taas jälleen kerran. Haasteita on tällä kertaa kaksi.



- Arjen nautintoja -haaste: Bloggaaja kehittää arkisen ruoka-annoksen käyttäen sen pääraaka-aineena
Atrian A-lk Kulinaari Herkkunakkia. Lapset ovat onnesta ymmyrkäisenä, kerrankin jotakin kunnon ruokaa, eikä niitä mamman koekeittiöjuttuja. No, suon tämän ilon heille, onhan joulu lähellä, mutta sanoiko joku, ettei koekeittiöjuttuja?

- Juhlahumua-haaste: Bloggaaja kehittää juhlatarjoiluihin sopivan ruoka-annoksen käyttäen sen
pääraaka-aineena Atrian Kulinaari n. 1 kg Pihvinaudan ulkofilepalaa. Ei tuota ongelmaa, visio on mielessä jo selvänä.

Jokainen haasteeseen osallistuva bloggaaja palkitaan Atrian 7 kg kotimaisella joulukinkulla.
Kummastakin kategoriasta valitaan yksi voittaja, jotka saavat joulukinkun lisäksi kaikki perinteiset joululaatikot sekä Ridderheims Gourmet -joululajitelman. Lisäksi voittajat saavat palkintona oman reseptinsä ravintolaan: upein juhla-annos liitetään Ravintola Graniittilinnan menuun ja kekseliäin arkiruokaresepti pääsee vähintään yhdelle Palmia-ravintolan lounaslistalle.

Nyt ei tarjolla ole huippupalkintoja, mutta joulu on lähellä ja minulla hyvä ja suopea mieli.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta