Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantain viinivinkki - Jean Biecher Riesling 2012


Viinityyppi: Valkoviini
Rypäleet: Riesling
Maa: Ranska
Hinta: 11,30 € Alko

Tuoksu: Hedelmäinen, raikas, omenaa
Maku: Kuiva, hedelmäinen, omenaa, sitrusta

Vaalealle kalalle, äyriäisille ja kasviruoalle


Jean Biecher & Fils on Saint-Hippolyten kylässä sijaitseva, alsacelainen viinitalo. Biecherin perhe on vaikuttanut Alsacessa 1700-luvulta lähtien ja nykyään Biecherin viinitalo lukeutuu alueen suurimpien joukkoon. Alsace-viinien ohella talolla on tuotannossa myös viinejä Etelä-Ranskasta. Valtaosa rypäleistä on kasvanyt Châtenois'n kylässä sijaitsevassa luomutarhassa.

Keittiön pöydällä on likoamassa 1 kg kuivattuja herneitä, joten taidamme syödä hernekeittoa jonkin aikaa. Ajattelin upottaa kattilaan jouluksi savustetun peuranjalan luun ja lisätä lopuksi peuranlihat. Olisiko perjantain viinivinkki sitten sopiva hernekeitolle? Kerron illalla tai viimeistään huomenna.

Mukavaa viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa