Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Chiliset jokiravunpyrstöt


Olen aikaisemminkin tehnyt jättiravunpyrstöistä tätä chilistä versiota, jonka olen joskus jostakin bongannut. Tällä kertaa jokaravunpyrstöt päätyivät perunasalaatin kanssa tarjottaviksi. En yhdistänyt niitä samaan kulhoon, koska perunasalaattia nautittiin myös silakan ja sillin kera. Noutopöytään sopisi loistavasti yhdistettynäkin. Onneksi rapuja on vielä vähän jäljellä jääkaapissa, joten tiedän millä tänä iltana herkuttelen.




Chiliset jokiravunpyrstöt perunasalaatin kera

400 g valutettuja jokiravunpyrstöjä
1 dl oliiviöljyä
5 valkosipulinkynttä
1 punainen chili (ei siemeniä)
1/2 sitruunanmehu
suolaa
mustapippuria

Koristele korianterilla tai persiljalla

Valuta liemi pois ravuista. Pienistä valkosipulinkynnet ja chili. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja lisää chili sekä valkosipuli, anna hautua hetken ja purista sitruunanmehu joukooon. Lisää suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan. Laita valutetut ravunpyrstöt mukaan seokseen ja anna maustua hetken. Tarjoile perunasalaatin tai vihreän salaatin seassa tai sellaisenaan leivän päällä.

Perunasalaattiin laitoin keitettyjä perunoita, majoneesia, täysjyväsinappia, ripaus suolaa, kapriksia ja retiisejä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa