Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Inkivääri-hedelmäpaistos grillissä


Ihania ystäviä kyläilemässä. On uitu ja soudeltu, puhuttu yötä myöten ja parannettu maailmaa. Merivesi on vihdoinkin lämmennyt sellaiseksi, että vedessä voi viipyä pidempäänkin kuin 10 sekuntia. Kesä alkaa tuntua kesältä. Kokkailuintokin löytyy pikku hiljaa takaisin ja lapset saavat muutakin kuin voipastaa. Minä toki pysyttelen fetasalaatissa edelleen.

Eilen tehtiin huippu hyvää jälkkäriä grillissä. Tämä oli alunperin tehty uunissa, mutta erinäisistä syistä johtuen, en käyttänyt Strömbergiä. Resepti on alunperin bongattu Leilan Parhaat Ruokaohjeet -kirjasta ja muutamilla muutoksilla valmistettu mökkiversioksi.




Inkivääri-hedelmäpaistos
8 reilua annosta, josta riitti vielä seuraavallekin päivälle

6 banaania
6 nektariinia
4 kourallista mansikoita
1 dl muscovadosokeria
1 dl sokeria
4 dl kookoshiutaleita
tuoretta inkivääriä raastettuna
400 g valkosuklaata (Panda)

1 litraa vaniljajäätelöä

Kuori ja viipaloi hedelmät ja laita kerroksittain matalaan leveään foliovuokaan tai kahteen sellaiseen. Sekoita keskenään sokerit, kookoshiutaleet, hienoksi raastettu inkivääri ja hienonnettu valkosuklaa.
Sirota seos hedelmien pinnalle ja gratinoi grillissä, kunnes pinta saa kullankeltaisen värin ja hedelmät lämpenevät hieman.
Tarjoa lämpimänä jäätelön kanssa.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta