Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tacot grillissä


Jazzailut ohi ja seesteinen mökkielämä jatkuu. Ihana rauhallisuus, ainakin aina välillä!

Mökkiterassin 35C lämpö vaihtui iltapäivällä ukkoskuuroon, mutta sekin laski lämpötilan vain hetkellisesti 20C tasolle. Jos vilvoittelua haluaa, niin veteen vain. Niin nautinnollista, talvella ehtii taas palelemaan aivan tarpeeksi. Ettekä arvaa mitä huippugourmeeta taas syötiin päivällä - fetasalaattia tietenkin. Ehdin jo melkein saada vieroitusoireita jazzailujen aikaan.

Iltasella tehtiin tacoja. Leikattiin possun sisäfile pihveiksi ja paistettiin grillissä. Sivukeittimellä tehtiin sieni-pekonisekoitusta. Pikku Muru teki vielä guacamolea avustuksellani ja siitä tuli huippu hyvää. Lihan lisäksi tacojen väliin laitettiin sieni-pekonipaistosta. Metsistä alkaa löytyä jo sieniä ja metsäsienet on aina maukkaampi vaihtoehto herkkusienille. Tällä kertaa meidän pannulla oli vielä herkkusieniä.
Nämä saa valmistettua kokonaan grillissä, joten "loistokasta" mökkiruokaa.

Ensi viikolla menen metsään tekemään kartoitusta. Mustikoista on jo havaintoja, mutta sieniä en ole täällä nähnyt. Uusien sienestyspaikkojen etsiminen on turhauttavaa, mutta riemulla ei ole mitään rajaa kun sellainen löytyy. Juu tiedän, ei ole kaikki muumit laaksossa, mutta jokainen sienestäjä tietää mistä puhun. Varsinkin jos kyseessä on herkkutatit.

Molskis ja loiskis, minä lähden nyt yöuinnille! Loistavaa viikonalkua ja toivottavasti lomat vielä jatkuvat, nyt ovat ainakin kelit kohdallaan.



Mökkitacot
4lle

1 pkt tacokuoria
juustoraastetta
salaattia
kurkkua paloina
Chilikastiketta (mökillä oli sweet chiliä ja sekin passasi)


Guacamole
1 avokado
2 limen mehu
200 g creme fraiche
2 valkosipulinkynttä
1 ruukku korianteria
suolaa
mustapippuria

Tee ensin guacamole. Leikkaa avokadonliha mahdollisimman pieniksi paloiksi ja purista 2 limen mehu joukkoon. Silppua valkosipulinkynnet ja korianteri ja sekoita joukkoon. Lisää creme fraiche ja mausteet ja sekoita. Anna tekeytyä hetki jääkaapissa.

Sieni-pekonipaistos

1 laatikko herkkusieniä
1 pkt pekonia
1 sipuli
suola
pippuri

Puhdista sienet. Väännä jalat irti ja siivuta lakit ja jalat paloiksi. Leikkaa pekonit paloiksi. Silppua sipuli. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Siirrä sivuun. Paista sipuli ja sienet pannulla kunnes neste on haihtunut. Lisää pekonit joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Possun sisäfile

n. 600g Possun sisäfilettä pihveiksi leikattuna

Leikkaa possunsisäfile pihveiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Anna lämmetä huoneenlämmössä n. 1 tunti ja paista parilalla kypsäksi. Siivuta.

Lämmitä tortillat mikrossa tai uunissa tai grillissä paketin ohjeen mukaan.

Kokoa parhaaksi näkemälläsi tavalla ja nauti!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta