Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Gourmet pizza = Gourmet fast food


Kilpailua pukkaa ja pakkohan sitä on itseään haastaa. Tällä kertaa teemana on gourmet fast food ja tässä ekassa osassa se piti tehdä sopivaksi Campo Viejo Reserva punaviinille. Campo Viejossa Reserva on hyvin tyyppillinen Riojan viini ja sopii lasiini loistavasti. Näytti sopivan myös Vuoden Viinit -tuomariston lasiin, koska se sai kultaa omassa sarjassaan 2014. Makean mausteinen, monikäyttöinen punaiselle lihalle sopiva eli lihaa pitää olla fast foodissakin.

Päätin olla lähtemättä merta edemmäs kalaan ja tein meidän vakiopizzan pienillä muutoksilla. Koska kyseessä on fast food en tehnyt tomaattikastiketta, koska mielestäni kastike pizzan pohjassa voidaan korvata myös valmiilla tomaattikastikkeella, kunhan se on lisäaineeton ja hyvälaatuinen esim. tämä sopii pizzan pohjalle oikein hyvin. Toki omatekoinen on aina omatekoinen. Härän kylmäsavupaistin tilalle voi laittaa mitä tahansa hyvälaatuista lihaa, kunhan sopii omaan makuun.







Gourmet pizza
1 uunipellillinen

Pohja
5 dl vehnäjauhoja tai 4,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1/2 luomu sitruunankuori hienoksi raastettuna
2 dl maitoa
75 g sulatettua voita

Täytteet pohjaan ennen paistoa
tomaattikastike
2 sipulia pieneksi paloiteltuna
100 g paloiteltuja herkkutatteja pakastimesta (paistettu ennen pakastamista)
suolaa
2-3 palloa mozzarellaa

Täytteet pohjaan paiston jälkeen
ruukku basilikaa
200 g härän kylmäsavupaisti -leikkelettä
mustapippuria
sormisuolaa
100 g Piparjuurituorejuustoa
n. 1/2-1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
oliiviöljyä


Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää sulatettu voi ja maito ja sekoita. Nosta taikina leivinpaperille. Kauli uunipellin kokoiseksi kahden leivinpaperin välissä. Levitä pohjan päälle tomaattikastike. Paista pieneksi paloiteltu sipuli voissa pannulla kunnes pehmeää, älä ruskista. Lisää herkkutatit, suolaa ja maista. Laita pizzan päälle. Lisää vielä siivutettua mozzarellaa reilusti. Uuniin 225-asteeseen n. 15-20 minuuttia. Kun pohja on tullut uunista revi päälle reilusti basilikan lehtiä sekä leikkelettä. Lisää pizzan päälle piparjuurituorejuusto nokareita. Rouhi päälle mustapipuria ja sormisuolaa oman maun mukaan. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla kevyesti ja lisää pizzan päälle. Lorauta päälle hieman hyvälaatuista oliiviöljyä.



QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta