Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Perjantain viinivinkki - Dr. Hermann Erdener Treppchen Riesling Kabinett 2012


Viinityyppi: Valkoviini
Rypäleet: 100 % Riesling
Maa: Saksa
Hinta: 14,90 € Alko
Nautitaan hyvin jäähdytettynä


Tuoksu: Petrolia, aprikoosia, hunajaa
Maku: Puolikuiva, hapokas, hennon petrolinen, hedelmäinen, hunajaa, sitruunaa

Tämä kokeiltiin eilen sushin kanssa. Sushin kanssa suositellaan yleensä kuivia ja puolikuivia valkoviinejä, mutta meidän makuumme tämä kolahti oikein hyvin. Voisin myös kuvitella, että tämä on aivan loistava aasialaisten maustettujen wokkien kera ja kestää myös chilin. Viinin pitää olla kylmää tarjoiltaessa, koska lämpimänä makea viini ei ole ollenkaan hyvää. Sopii myös jälkkärien kanssa.

Minä sitten jaksan olla aina yhtä iloinen siitä, kun löydän jonkun sopivan viinin aasialaiselle ruoalle, koska sitä tehdään aika paljon syksy- ja talviaikaan.


Ihanaa viikonloppua hellan ja viinilasin välistä!





QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Toimii loistavasti myös raakamakkaran ja paistettujen omenoiden kera

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta