Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Valkoista pizzaa tateilla ja pekonilla


Se tunne, kun olet saanut postauksen valmiiksi painat julkaise-nappia ja toteat jumituksen, jonka jälkeen ei postausta ole, mur mur mur. Kirjoitan teille siis jo toista kertaa tänään...

Tattipizzaa, mutta ei niin perinteistä - siitä se ajatus lähti. Pienen suostuttelun jälkeen Iso Muru antoi luvan laittaa pizzaan Philadelphiaa. Hän on vakaasti sitä mieltä, että tuorejuustot eivät kuulu raavaiden miesten ruokavalioon. Mielestäni kuulin jossakin vaiheessa jotakin kehujen tapaista, vaikka sitä tuorejuustoakin siinä oli.

Lupaamani juttu FoodCampista tulee vasta ensi viikolla ja myös Krakovan ruokakuulumiset. Nyt pitää alkaa Viinipäiväntasausmenun suunnittelu, kun viinit on vihdoinkin päätettynä. Perustin Viinipäiväntasaukselle myös oman tapahtumasivun, jonka kautta voi kutsua ystäviä mukaan viettämään Viinipäiväntasausta. Näin saadaan iloinen juhla leviämään koko Suomen tietoisuuteen. Tästä pääset tapahtumasivustolle ja tästä Viinipäiväntasauksen omille facebook-sivuille. Jos olette juhlimassa Viinipäiväntasausta ja kuvaatte tai kirjoitatte siitä jotakin, niin muistakaa aina tägätä #viinipäiväntasaus, jotta nähdään millaisilla viineillä ja ruoilla olette herkutelleet.

Loistavaa pikku perjantaita, oikeaankaan ei ole enää pitkä matka!




Valkoinen tattipizza

Pohja
4,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta tai 5 dl sämpyläjauhoja/vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
75 g extra-virgin oliiviöljyä tai sulatettua voita
suolaa

Täyte
1/2 purkkia Philadelphiaa tai vastaavaa tuorejuustoa
1/2 sitruunanmehu ja -raaste
3-4 sipulia
1 pkt pekonia
tatteja oman mielen mukaan
juustoraastetta oman mielen mukaan

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää öljy ja maito ja sekoita. Nosta taikina leivinpaperille. Kauli uunipellin kokoiseksi kahden leivinpaperin välissä. 

Sekoita tuorejuusto, sitruunanmehu ja kuoriraaste keskenään ja levitä pohjan päälle. Paista ohueksi siivutetut sipulit pannulla, älä ruskista. Siirrä sivuun. Paista pekonit rapeaksi pannulla ja laita hetkeksi talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy siihen. Paloittele pekoni. Levitä sipulit ja pekoni pizzapohjan päälle. Siivuta tatit ja paista voissa, niin että saavat hieman väriä, mausta suolalla. Laita pizzan päälle. Ripottele päälle lopuksi juustoraastetta oman mielen mukaan.

Paista 225-asteessa n. 15 minuuttia.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Ihana tattipizza. Tateille sopii varmasti tuo valkoinen kastike.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki herkkutateista tehty on ihan loistavaa. Sopi kieltämättä aika hyvin, mutta todennäköisesti tomaattikastikekin olisi sopinut :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa