Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Makeat chilipähkinät


Jotakin pikkupurtavaa joulua odotellessa. No tässähän sitä. Pähkinät ovat terveellisiä, joten tämähän on melkein terveysruokaa.  Sopivat loistavasti oikeastaan minkä juoman kanssa tahansa, mutta epäilemättä aivan parasta siiderin tai oluen kanssa.

Tässä kaupan valmispähkinät kalpenevat mennen tullen!






Makeat chilipähkinät 

2,5 dl vaaleaa ruokosokeria
1 rkl hienoa merisuolaa
1 rkl chilijauhetta
2 tl kanelia
2 tl cayennepippuria
1 munanvalkuainen
8 dl pähkinöitä: manteleita, cashew- ja pekaanipähkinöitä
2 rkl voita


Vatkaa valkuainen kovaksi vaahdoksi.
Sekoita sokeri, suola ja mausteet keskenään erillisessä kulhossa.
Sekoita pähkinät ja valkuaisvaahto keskenään. Lisää mausteseos mukaan. Sekoita hyvin.
Sulata 2 rkl voita ja sivele sillä uunipellillä oleva leivinpaperi.
Kaada pähkinäseos pellille.
Paahda pähkinöitä 150-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Sekoittele pähkinöitä kerran paahdon aikana. Tarkkaile uunia. Pähkinöiden ei ole tarkoitus tummua tai tuoksua palaneelta. Tarjoile valmiiksi paahdetut pähkinät lämpimänä tai kylmänä.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta