Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Minestronekeitto - elossa ollaan


Koska tammikuu on keittojen luvattu kuukausi on minestronekeiton vuoro. Tästä tehtiin sellainen aika lihainen versio, joka täyttää hyvin, mutta ei ole liian raskas. Minä nakkasin pakasteesta mukaan suppiksia, mutta tähän sopivat hyvin kaupan herkkusienet kuullotettuna. Määriä voi muutella oman mielen mukaan ja lopuksi säädellä nesteen määrällä. Meillä oli hirvenjauhelihaa, mutta tämän voi tehdä naudanlihasta vähintäänkin yhtä hyvin. Täyttävää ja lämmittävää keittoa. Sama keitto toimii varmasti hyvin myös linssien kanssa, jos ei halua lisätä makaronia ja kun nestettä vähentää voi keiton syödä ihan sellaisenaan, ilman mitään loppulisäyksiä.




Minestronekeitto

2 sipulia silputtuna
2 valkosipulinkynttä
500 g jauhelihaa
170g pekonia
2 pikkuista minigrip pussia suppilovahveroita pakasteesta n. 1 dl / herkkusieniä paloina rasiallinen
1 punainen paprika suikaleina
1 vihreä paprika suikaleina
200 g pakasteherneitä
1 rkl basilikaa
1 rkl rakuunaa
1 rkl oreganoa
800 g tomaattimurskaa
3 porkkanaa  viipaleina
1 rkl sokeria
n. 1,5 l vettä (lisää tarvittaessa)
2 lihaliemifondia
1/2 sitruunanmehu
70 g tomaattipyrettä
250 g makaroonia gluteenittomana tai tavallisena 
Suolaa

Paista sipulit pannulla ja laita kattilaan. Paista jauheliha ja mausta kevyesti suolalla, laita kattilaan. Paista pekoni pannulla, valuta ylimääräinen rasva talouspaperin päällä, leikkaa pieneksi ja laita kattilaan. Paista sienet pannulla ja lisää kattilaan. Paista paprikat ja lisää kattilaan. Lisää loput aineet kattilaan, makaronia lukuunottamatta ja sekoita. Maista ja mausta suolalla. Keitä makaronit ohjeen mukaan lisää kattilaan tai annokseen. 

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Kiva, että olette turvallisesti kotona. Kyllä minä siunasin kypäräaikaa, kun luin juttuasi! Terveisiä reippaalle pikkumurulle!

    Ja hyvä keitto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano. Täällä on siunattu kypäräaikaa ja erityisesti selkäpanssaria. Seuraavaan reissuun hommataan panssarit myös meille aikuisille. Terkkuja kerrottu ja sait terkkuja takaisin :)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta