Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Sriracha-tunamajoneesi-avokadoleipä


Iltapäivä katosi johonkin ja kun muut söivät eilistä lohta, kasviksia ja riisiä, niin minä tyttö laistoin koko homman. En vaan pysty syömään uudelleenlämmitettyä lohta, paitsi keitoissa. Söin purkin raejuustoa… Ja kun ilta tuli, voitte arvata mitä tapahtui. 

En siis tietenkään ollut ilman ruokaa, vaan olin päivällä syönyt ison lautasen tomaattikeittoa, mutta silti tuli ilta ja nälkä. Onneksi ne yksinkertaiset jutut joskus vaan maistuvat niin hillittömän hyviltä, kuten tonnikalaleipä. 

Nyt taas huilailemaan ja sulattelemaan tonnikalaleipää sekä aikas mukavia uusia juttuja, kerron kun tiedän lisää. Hyviä öitä ja aamuja!


Sriracha-tunamajoneesi-avokadoleipä

Tarvitaan: sopivaksi katsomaasi leipää, voita, hyvälaatuista tonnikalaa, hyvälaatuista majoneesia, srirachakastiketta, 1 avokado ja 1 punasipuli.

Sekoita keskenään majoneesi ja srirachakastike. Maistele, ettei tule liian väkevää. Lisää haluamasi määrä tonnikalaa ja sekoita keskenään tasaiseksi. Voitele leipä, laita päälle tonnikalatahnaa, sipulirenkaita ja avokadonpaloja. Ripaus suolaa ja mustapippuria avokadon päälle ja jos kunto kestää niin koristele srirachakastikkeella.

Nautitaan kynttilänvalossa puolikuivan valkoviinin tai vihreän teen kera.


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Varmasti super hyvä leipä ja olen niin samaa mieltä eilisestä lohesta !!!

    VastaaPoista
  2. Ei niin kovin kevyttä, mutta pirun hyvää :) Mukavaa viikonloppua Mama Gastro!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa