Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Lohikeitto


Keitot ovat maailman parasta lounasruokaa, kun lämpömittari näyttää +10 alle ja sen yläpuolelle jäävien asteiden aikaan siirrytään salaatteihin. Ei ole salaattikausi näkyvissä, joten keskitytään uusiin keittohin. Aikaisempia keittoreseptejä pääsee selailemaan tästä.

Tällä kertaa lounaskeitto on välimerellinen lohikeitto. Kevyttä, terveellistä, maistuvaa ja täyttävää. Ei tietoakaan kylmistä salaateista, jotka korkeintaan aiheuttavat kiukkua ja hampaiden kiristystä tähän aikaan vuodesta. Ruoka auttaa moneen vaivaan ja erityisen paljon nälkään!



Välimeren lohikeitto

800 g lohifilettä
2 fenkolia
4 keltasipulia hienonnettuna
4 rkl oliiviöljyä
2 tlk säilöttyjä tomaatteja
n. 2 l vettä + kasvisliemikuutio
suolaa
2 tl kuivattua timjamia
3 valkosipulinkynttä murskattuna
1/2 appelsiininmehu
persiljaa

Huuhtele ja paloittele fenkoli. Hienonna sipulit. Kuullota fenkoli ja sipuli oliiviöljyssä paksupohjaisessa kattilassa tai padassa. Lisää säilyketomaatit liemineen sekä vesi, liemikuutio, suola ja timjami. Keitä kannen alla 20 minuuttia. Leikkaa lohifileestä kuutioita. Lisää kuutiot keittoon ja hauduta vielä n.5 minuuttia. Mausta murskatulla valkosipulilla ja appelsiinimehulla. Maista tarviiko suolaa lisätä. Ripottele päälle persiljasilppua. Persilja ei muuten ole tässä näön vuoksi vaan maun, joten älä unohda sitä.


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa