Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Parsa-halloumi-aprikoosisalaatti


Persikoita, nektariineja ja aprikooseja saa tällä hetkellä erittäin edullisesti ja sesongin hedelmät pitää hyödyntää, vaikka eivät omassa kotipihassa kasvakaan, ehkä siihenkin on vielä toivoa. 

Joka tapauksessa niitä kannattaa syödä sellaisenaan, laittaa salaatteihin, grillata lisukkeeksi ja tehdä jälkkäreitä. Jos pakastimeen on jäänyt punaherukoita, saa niistä ja nektariineista aivan loistavaa mehua. Kokeiltu on.

Helppoa ja maukasta salaattia saa grillaamalla hedelmiä ja yhdistämällä niitä mozzarellan tai grillatun halloumin kanssa. 

Olen useasti grillaillut persikoita lihan lisäkkeeksi, mutta tällä kertaa ajattelin kokeilla aprikooseja. Niistä tuli aivan ihanan makuisia, mutta ehkä tässä kombinaatiossa persikka olisi astetta makeampana toiminut vieläkin paremmin. Parsaintoiluni jatkuu edelleen eli lihan lisukkeeksi tuli tänään parsa-halloumi-aprikoosi -salaatti.

Olin muuten tänään ekaa kertaa villiyrtteilemässä, siitä tulossa juttua myöhemmin. Aivan ihanaa hommaa!
Parsa-halloumi-aprikoosisalaatti

Puntti vihreää parsaa
Halloumia sopivaksi katsomasi määrä
Aprikooseja tai persikoita
Sormisuolaa

Katkaise parsasta puumainen varsi ja kuori alhaalta hieman. Siivuta halloumi. Puolita aprikoosit ja poista kivi. Lorauta parsojen ja halloumin päälle oliiviöljyä. Grillaa ritilällä parsat, halloumit ja aprikoosit. Ripottele päälle hieman sormisuolaa ja lorauta vielä hieman oliiviöljyä. Nauti sellaisenaan tai lihan lisukkeena.QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
1 Comments
Share :

1 kommentti:

  1. Ai että, kuullostaa ihanalta! Aprikoosi ja persikka ovat kyllä halloumin parhaita kavereita, siitä ei pääse yli eikä ali :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta