Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Itku on tänään herkässä


Tiedättekö, että olen viettänyt ensi yön kaksi kertaa synnärillä. Molemmat Pikku Murut ovat syntyneet samana päivänä. Veli sai 11-vuotta sitten 2-vuotislahjakseen pikku siskon. En ole koskaan uskonut, että kyseessä on sattuma. Sillä on aivan varmasti syvempi merkitys. Toki se ilmenee nykyään jatkuvana tappeluna, mutta siltikin uskon teoriaani vahvasti.Synttäreitä edeltävä 13.7. on aina äärimmäisen levoton päivä minulle ja jossakin vaiheessa päivää tunnen kipuja selässä - muistoja vuosien takaa. Huutoa, kipua, itkua, iloa ja rakkautta - niitä olivat yöt 9 ja 11-vuotta sitten.

Molemmat Pikku Murut ovat syntyneet Andrea Bocellin laulaessa ja äidin huutaessa, eikös siinä ole aivan loistava alku elämälle. Ei mikään ihme, että molemmat oikeasti pitävät edelleenkin Bocellin musiikkia rauhoittavana. Molemmat lapset ovat syntyneet Porin Jazzien aikaan ja synnärillä viettämiään aikoja lukuunottamatta ovat osallistuneet joka ainoisiin jazzeihin syntymästään lähtien. Musiikkikasvatus on hoidossa.

Hirvitys miten järkyttävää vauhtia päivät menevät. Tänään pienempi muru kävi kanssani kotosalla leipomassa juhlatarjottavat ja siinä sivussa perkasi laatikollisen mansikoita pakastimeen. Olen hämmentynyt, surullinen ja onnellinen. Tätähän elämän kulun kuuluukin olla.

Tälläkin hetkellä kuuntelen Andrea Bocellia ja välillä pienen pieni kyynel vierähtää poskelle, jotenkin tämä päivä on aina vain niin surullisen onnellinen. Bocelli itkettää usein, mutta erityisen paljon tänään.Kaunista yötä!


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

 1. Onnittelut suloisille Muruille! Jännää että molemmilla sama syntymäpäivä.Minulla ja siskollani oli melkein sama päivä mutta päivän viiveellä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onnittelut välitetty perille <3 AIka lähekkäin on sitten osuttu teilläkin :)

   Poista
 2. Voi onnittelut teille <3 Meillä meinasi tytöille tulla samat syntymäpäivät tasan vuoden välein, mutta sitten pikkusisko saikin tulonsa venytettyä seuraavan vuorokauden puolelle, joten saivat sitten kuitenkin omat päivät ;) Hauskaa kesäistä viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna <3 Lapset ovat varmasti onnellisempia noista peräkkäisistä päivistä, kun että joutuu jakamaan juhlat sisaruksen kanssa. ;) Ihanaa kesän jatkoa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta