Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Kantabrian pata - Cocido montanés


Syksy - täydellinen tekosyy siirtyä paksuihin patoihin, lämmittäviin keittoihin ja tuhdimpiin punaviineihin. Hakea puukoppa olohuoneeseen ja laittaa villasukat sohvanurkkaan, jos vaikka vilu yllättää, niin apu on lähellä. Luojalle kiitos mäyriksestä, joka on yhtä viluinen kuin emäntänsä ja se nukkuu aina kyljessä kiinni.





Olen aiemminkin vinkannut (klik) teille edullisesta Cameleon Cabernet Sauvignon -luomuviinistä ja nyt  sain kamppiksen myötä miettiä sille sopivaa syysruoka. Syysruoka on minun mielestäni jotakin joka lämmittää ihanasti, täyttää kunnolla ja ainoastaan ja vain paranee uudelleenlämmityksestä.

Cameleonin täyteläinen, hedelmäinen ja runsas maku tekevät siitä monikäyttöisen lihaviinin ja mielestäni juuri täydellisen tälle espanjalaiselle Kantabrian padalle. Pataan voi vapaasti muutella kasviksia ja varsinkin niiden suhdetta. Minä en syö kovinkaan paljon perunaa, joten enemmän kaalia, jota rakastan niin kauan kunnes mahani ilmoittaa toisin.








Kantabrian pata - Cocido montanés


2 pkt tarjoiluvalmiita valkoisia papuja  (á 285g)
3 rkl oliiviöljyä
n. 1kg kuutioitua porsaan kassleria
170 g silputtua pekonia
2 kpl silputtua sipulia
8 dl lihalientä
n.2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
600 g suikaloitu valkokaali
4 perunaa kuutoituna
5 kpl porkkanaa kuutioina
4 kpl valkosipulinkynttä paloina
2 rkl oliiviöljyä
1 tl savustettua paprikajauhetta
n. 280 g chorizo raakamakkaraa

Kuumenna öljy padassa. Ruskista lihat ja pekoni useassa erässä. Siirrä lihat sivuun odottamaan. Ruskista sipuli pannulla.
Lisää lihat ja pekoni sekä lihaliemi, suola ja pippuri. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan.
Lisää kaali, perunat ja porkkanat. Anna kiehua 10 minuuttia.
Paista valkosipuli öljyssä kullanruskeaksi. Hienonna valkosipuli öljyineen paprikajauheen kera morttelissa. Lisää seos pataan. Purista chorizo pieninä paloina sekaan, lisää pavut ja anna kiehua hiljaisella vielä 10 minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Koristele lihapata timjamilla.



Yhteistyössä Blogirinki & Astra Wines


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
4 Comments
Share :

4 kommenttia:

  1. ja oi miten herkkuja, syksyisiä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa väistämättä olla aika liki, mutta jotenkin ajatus syksystä tuntuu hyvältä. Nainen on siis lopullisesti kilahtanut ;)

      Poista
  2. Ihana tunnelma kuvissa ja itse tarjoilut nosti veden kielelle!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta