Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Viinipäiväntasaus menu syksy 2015


Mikä ihana ilta! Talo täynnä ystäviä, hyvää ruokaa, erinomaisia viinejä, poksahtelevia samppanjakorkkeja, kuplia, naurua ja halauksia. Onnen hetkiä, aurinkoa ja lämmin tuuli. Vain illalla laskeutuva kosteus kertoi lähestyvästä syksystä sekä tietysti Viinipäiväntasaus. 



Viinipäiväntasaus viinit Syksy 2015

Tervetuliaismaljana samppanja
Taittinger Réserve Brut Magnum, Ranska
Kuiva, hapokas, sitruksinen, mineraalisuutta, kevyen paahteinen, tasapainoinen, pitkä

Hyvästeltävänä valkoviinininä
Villa Maria Wairau Valley Sauvignon Blanc Reserve 2013, Uusi-Seelanti
Kuiva, erittäin hapokas, runsas, trooppisia hedelmiä, kypsän sitruksinen, karviaismainen, yrttinen

- Lohikeitto
- Sinisimpukat lohkoperunoilla ja srirachamajo

Aistien puhdistus samppanja
Taittinger Prestige Rosé Brut, Ranska
Hienostunut, kuiva, hapokas, runsas, sitruksinen, punaisia marjoja, yrttisyyttä

Tervetuloa tulevalle punaviini
Tempus Two Copper Series Shiraz 2011, Australia
Keskitäyteläinen, tanniininen, yrttinen, mustaherukkaa ja suklaata

- Marinoitu sisäpaisti
- Kukkakaali-parsakaali-chorizosalaatti
- Lohkoperunat ja srirachamajo

- Mansikka-kuohuviinikakku


Viinit olivat tykättyjä ja sopivat ruoan kanssa loistavasti eli onnistunut ilta siltäkin osin.

Päivittelen reseptejä ensi viikolla blogiin ja lisään linkit tänne.

Oli ihana katsella instasta #viinipäiväntasaus kuvia ja facenkin puolella oli paljon kuvia sekä kertomuksia juhlasta. Ihan selkeästi Suomessa on tilausta kaksi kertaa vuodessa vietettävälle ruoan ja viinin juhlalle ja miksi ei olisi?

Kiitos teille kaikille - on ihana nähdä miten Viinipäiväntasauksesta nautitaan myös muualla. 




















Ihanaa viikonalkua!



Klikkaus Viinipäiväntasauksen facesivulle, niin tiedät koska seuraava Viinipäiväntasaus on keväällä 2016


QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
3 Comments
Share :

3 kommenttia:

  1. Au au kyllà kelpais, sekà ruoat ettà juomat. Sekà rosè shamppanja ettà Uuden-Seelannin sauvignon blancit on mun herkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rosé samppanjat on myös mun heikkouteni tai oikeastaan kaikki samppanjat, jos oikein rehellinen olen :)

      Poista
  2. Hei,
    Olen tehnyt paljon ruokaa ohjeillasi ja nyt
    Odotan kieli pitkällä ohjetta paistille ja srirachamajolle, kun olen varma että ovat taattua laatua. Kiitos tuhannesti menneistä ja tulevista!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta