Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Omenapiirakka kookoksella


Ihana viikonloppua ystävien kanssa. Tapasimme Helsingissä opiskelun merkeissä reilut 15 vuotta sitten. Istahdimme samaan pöytään ekana koulupäivänä ja siitä se lähti. Yövyin lähijaksojen ajat hänen luonaan ja pänttäsimme yhdessä tentteihin yötä myöten. Samaiselta luokalta hän löysi myös miehensä. Vähintään kerran vuodessa pitää nähdä, halata, muistella vanhoja ja suunnitella uusia. Niin ja tietysti tehdä ruokaa. 

Mikä parasta lasten loma alkaa huomenna. Pikku Murut saavat nauttia kokonaisen viikon ilman aamuherätyksiä ja ilman mitään suuria suunnitelmia. Ollaan vaan ja tehdään mitä mieleen tulee.

Tässä eilisen omppupiirakan resepti. Nautitaan kera vaniljakastikeen tai vaniljajäätelön. 

PS. Indiedays-kisa parhaasta ruokablogin tittelistä on edelleen käynnissä ja blogini ehdokkaana. Kiitos jos käyt äänestämässä. http://www.foodlover.fi/indiedays-blog-awards

Kaunista viikonalkua, toivotaan lisää aurinkoisia päiviä ja usvaisia aamuja!






Kookos-omenapiirakka
Pohja
2 dl sokeria
75 g voita
1 muna
1 dl kermaa
3 dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1 1/2 tl leivinjauhetta

Täyte
4 dl omenoita viipaloituna
1 dl kookoskermaa
1/2 dl sokeria
1 rkl maissijauhoja (ei maizenaa)
1 tl kanelia
1 dl kookoshiutaleita

Vaniljakastike

Vaahdota sokeri ja voi. Lisää muna ja sekoita hyvin.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää vuorotellen kerman kanssa joukkoon. Levitä taikina nuolijalla voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Kuori ja viipaloi omenat ja laita kattilaan. Mittaa päälle kerma, sokeri ja maissijauhot. Kiehauta muutama minuutti. Sekoita kaneli ja kookoshiutaleet täytteeseen. Kaada täyte vuokaan.
Kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Tarjoa vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa