Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Aasialainen lämmin kvinoasalaatti, niin hyvää!


Täällä ollaan hautauduttu työn tekoon ja eilinen ilta meni siivouksen auvoisessa maailmassa. Intouduin siivoamaan vaatehuonetta. Kaikki vaatteet käydään läpi, siirrettiin tankoja, laitettiin vähän koukkuja ja kerättiin kirppiskasaa. Muuten hyvä, mutta uni keskeytti homman ja nyt vaatehuone ja makuuhuone on täynnä selvittämättömiä kasoja. Tiedätte mitä teen ensi yönä...

Mutta palataanpa takaisin ruoan pariin, jotta ei tarvi miettiä kasoja. Lohta ja kvinoaa aasialaiseen tapaan, kuullostaa lupaavalta, mutta lohesta tuli aika mitäänsanomattoman makuista, joten en jaa reseptiä ollenkaan. Sen sijaan kvinoa onnistui yli odotusten ja mikä parasta, se kelpasi lapsillekin, vaikka paprikat olivatkin nypittyinä lautasen reunalle. Tämä maistuu oikeastaan melkein minkä tahansa lihan tai kalan lisukkeena. Eikä ole mautonta! Resepti on gluteeniton, jos muistatte käyttää gluteenitonta soijakastiketta.

Veikkaan, että tämän Mirin glaseeratun lohen kanssa liitto olisi perfect.

Nyt on pakko mennä takaisin purkamaan kasoja, keksisin kyllä jotakin parempaakin tekemistä...





Aasialainen kvinoasalaatti

3 dl kvinoajyviä
6 dl vettä
1/2 tl suolaa

1 punainen paprika paloina
2 dl raastettua porkkanaa
1/2 kurkku paloina

Kastike
0,6 dl soijakastiketta
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl riisiviinietikkaa
1/2 dl silputtua korianteria
1 rkl hienoksi raastettua inkivääriä
suolaa ja pippuria

Huuhtele kvinoa kuumalla vedellä ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Tee kastike. Sekoita soijakastike, seesamiöljy, riisiviinietikka, korianteri ja inkivääri sekaisin kulhossa.  Kaada kvinoa kulhoon ja lisää sekaan paprika, porkkana ja kurkku. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Sekoita kastike kvinoan joukkkoon.





QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa