Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Gluteeniton pannukakku


Pikku Murut sairastavat vuoronperään flunssaa muutaman päivän kerrallaan ja sitten taas paranevat. Jokin ihme jojo-tauti. Minä juotan mustaherukkamehua hunajalla ja muutenkin tarjoilu pelaa. Muistelin omasta nuoruudestani, että kun olin sairaana niin ruokahaluni oli aina kaksi kertaa sen, mitä normaalisti ja voitte uskoa, että se oli paljon. Silloin olin ohut kuin oljenkorsi ja söin kuin hevonen. Toisin on asiat nykyään... En ole ohut, eivätkä lapset syö sairaana.

Olen sitä mieltä, että jokainen sairastuvan potilaista paranee ainakin vähän kunhan saa pannukakkuja tai lettuja. Siksi paistelin ison pellillisen gluteenitonta pannukakkua, jotta minäkin sain maistiaisia. Minä laitan creme fraichea joka paikkaan, joten miksi pannari olisi poikkeus? Mansikkahilloa ja creme fraichea, paljon parempaa kuin kermavaahdon kanssa.  Lisäksi tein eilen itselleni lämpimän voileivän pannarista. Eikä sekään ollut hassumpaa. Hyvin monikäyttöinen ruoka. 

Jäi sitä vähän lapsillekin.



Gluteeniton pannukakku
uunipellillinen

1 l punaista maitoa
4 munaa
1 tl suolaa
6 dl Semper FIN MIX -jauhoseosta
4 rkl sulatettua voita

Mittaa maito kulhoon ja vispaa joukkoon rikotut munat sekä suola.
Lisää jauhot ja vispaa tasaiseksi. Lisää sulatettu voi.
Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. 
200-astetta n. 30 minuuttia

Anna vetäytyä hetki. Tarjoa hillon ja creme fraichen kanssa. 
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

  1. Rakastan pannukakkua! Omani teen gluteenittomana ja taikinassa on myös kaurahiutaleita. Lopputulos on mukavan rapea. Tarjoilen kermavaahdon ja hillon kera. Täytyykin koittaa tuota ranskan kermaa. Raparperiaikaan teen Raparperiaikaan ja sen ohessa ranskan kermaa. Tyttäreni muuten syö usein pannukakun jämät suolaisilla täytteillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis raparperiaikaan teen raparperikakkua :-)

      Poista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta