Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Dooley´s juustokakku purkissa


Terveisiä Thaimaan lämmöstä. Viikonloppuna tulee juttua jo täältäkin suunnalta, mutta nyt hetkeksi herkkujen pariin. Ekalla kerralla Dooley´s toffeelikööristä syntyi karpalo fudgea ja nyt juustokakku purkkiin. Jälkkäri syntyy nopeasti, mutta maistuu siltä kuin sen eteen olisi nähty vaivaa useampikin tunti. Keksipohjan olisi voinut tehdä myös voin kanssa, mutta kun pohjalle kaataa Dooley´siä ei voi käy enää mielessä. Tämä on aikuisten jälkiruoka eikä sovi lapsille, mutta lasten version voi toteuttaa kinuskikastikeella.

Tämän voi myös rakentaa kerroksittain isompaan kulhoon, hieman enemmän keksimurua ja tuorejuustoa. Sopii vaikka joulupöydän jälkkäriksi tai mihin kekkereihin tahansa.







Dooleys juustokakku purkissa
4-6 purkkia

100g Oreo täytekeksejä tai gluteenittomia täytekeksejä
400g Philadelphia tuorejuustoa
1/2 dl sokeria
3/4 dl Dooley´s likööriä + kostutus
Kermaa

Keksimurua koristeeksi
6 Oreo täytekeksiä koristeeksi

Murskaa täytekeksit hienoksi muruksi. Jaa muruset purkkeihin ja kaada päälle 1-2 rkl Dooley´s likööriä.  Ota kulho ja lisää sinne tuorejuusto, sokeri ja Dooley´s likööri. Sekoita, kunnes seos tasaista ja pehmeää. 
Jaa juustoseos purkkeihin. Tee kermavaahto ja koristele juustokakku sillä. Ripottele päälle keksimuruja ja nauti.

Kaupallinen yhteistyö Social Wines

QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa