Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tartarkastike vai tartarsalaatti


Olen joskus aikaisemminkin tehnyt Paul Svenssonin Grilli Kuumana -kirjasta napattua tartarkastiketta. Tällä kertaa tästä tuli ehkä enemmänkin tartarsalaatti kuin kastike, mutta edelleenkin maistuu ihan yhtä hyvältä niin lihan kuin kalankin kera. Tällaisia helppoja kesälisukkeita, joita tarvitaan kun helteet alkavat vihdoinkin hemmottelemaan meitä.



Jos haluaa tästä enemmän kastikemaista kannattaa sipuli ja omena silputa suht pieniksi ja antaa kuullottua oikein kunnolla.

 Molskis ja loiskis, nyt uimaan, ihanaa sunnuntai-iltapäivää!




Tartarkastike suolakurkusta, hillosipulista ja omenasta


1/2 keltasipulia kuutioituna
1 omena kuorittuna ja pieneksi kuutioituna
1 rkl oliiviöljyä
1/2 tl kurkumaa
150 g suolakurkkua
60 g hillosipulia
1 nippu persiljaa hienonnettuna
2 dl hyvää majoneesia (Hellman´s)
suolaa ja mustapippuria

Kuullota sipuli ja puolet omenasta öljyssä ruskistamatta, lisää kurkuma ja anna jäähtyä.
Leikkaa suolakurkku ja hillosipulit pieniksi kuutioiksi. Sekoita omena-sipuliseokseen, suolakurkku ja hillosipuli, loput omenasta, persilja ja majoneesi. Mausta suolalla ja pippurilla. Tämä kastike on mahtava lisuke sekä kalalle että lihalle.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa