Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Siskonmakkarapasta one pot


Jääkaapissa 2 pakettia jauhelihaa ja 1 paketti siskonmakkaroita. Ensin katosi 1 paketti jauhelihaa pizzaan. Seuraavaksi toinen paketti jauhelihaa meksikolaiseen ja tänään jäljellä oli enää siskonmakkarat. Alkuperäinen resepti ei enää ollut mahdollinen, enkä jaksanut kauppaan lähteä. 

Siskonmakkarat sellaisenaan eivät ole kuuluneet perheemme suosikkeihin, joten yritin hämäystä. 
Hämäys onnistui ja näön perusteella lapset luulivat syövänsä lihapullapastaa. Maku tosin paljasti, että kyseessä olikin makkara. Kun siskonmakkarat paistettiin voissa ja sekaan laitettiin sipulia ja valkosipulia, oli maku hyvä ja pinta ihanan paistunut. Siskonmakkarat on jälleen hyväksytty, mutta perinteistä siskonmakkarakeittoa ei edellenkään haluta. Minä tosin tykkään tästä tuunatusta siskonmakkarakeitosta

Siskonmakkarapasta one pot


500g siskonmakkaroita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
5 dl pastaa
6 dl kanalientä
370g tomaattimurskaa
1/2 rkl oreganoa
pippuria

1/2 dl persiljaa
parmesan

Paista puristetut siskonmakkara palat oliiviöljyn ja voin seoksessa kahdessa erässä. Siirrä sivuun ja paista samalla pannulla sipuli ja valkosipuli lisää rasvaa tarvittaessa. Laita makkarat takaisin pannuun ja lisää kanaliemi, tomaattimurska, pasta, oregano ja pippuri. Anna kiehua n. 15 minuuttia riippuen miten pitkän keittoajan pasta vaatii.  Lisää persilja. Raasta päälle parmesania. 
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
7 Comments
Share :

7 kommenttia:

  1. Heh... hyvä kikka. Itse tein juuri siskonmakkaroista perinteisen keiton mutta voisi kyllä joskus kokeilla tuota siskon"hämäys"makkarapastaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan niissä oikeasti paljon enemmän makua kuin keitossa. Ehkä ensi kerralla paistan makkarat keittoon laitettaessa, niin tulee siihenkin makua :)

      Poista
  2. Kiva idea! Minä sain Sillä Sipulin Merituulilta vinkin paistaa kevyesti makkarapalloset keittoonkin ja se lisäsi minusta makua ja teki rakenteen miellyttävämmäksi. :) Mutta tämä pasta menee kyllä kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti paistan myös keittoon tämän jälkeen, miksi ihmeessä en ole aiemmin ajatellut tätä :)

      Poista
  3. Tätä täytyy joskus kokeilla �� Meillä taas "Siskokullan paras keitto" -ohjeella + perunalisäyksellä on perheen hittiruoka. Käytän Korpelan makkaraa. Suosittelen kokeilemaan, kun aika tuntuu kypsältä�� t. Teija H

    VastaaPoista
  4. Onpa hyvän oloinen resepti. Curry sopii keittoihin tosi hyvin. Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  5. Minä en hirveästi ole välittänyt makkararuoista, mutta niin se mieli voi muuttua. Tämäkin kuulostaa aivan ihanalta ohjeelta. Ja meillä taas lapset rakastaa makkararuokia, joten heidän mielstään tehdään vähän liian harvoin tällaisia herkkuja.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa