Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Suklaamarengit


Marengin himo on aika pahaa kun marenkihuippuja näkee jo ulkoilumaisemissakin.
Tämä menee suoraan kategoriaan, kun sen näkee sitä on saatava. Yyterin dyynimuodostelmat tuovat mieleen suklaamarengin vai onko se vain ruokafriikin silmissä.
Joka tapauksessa marenkia oli saatava. Tällä samaisella ohjeella on tehty myös kakku, jos haluaa julistaa itsenäisyyspäivää tai joulua marenkikakun kanssa. Ihan pelkällä kerman lisäyksellä, marjoilla ja suklaaraidoillakin saa mahtavan kakun. Kuvassa on tehty juuri niin.

Tällaisia suklaamarenkeja pitäisi aina olla kaapissa pahan päivän tai hyvien ystävien varalta.








Suklaamarenki


80 g tummaa suklaata
8 valkuaista
4 dl sokeria

Sulata suklaa mikrossa varovasti, sekoittaen noin 10 sekunnin välein.

Laita vettä kattilaan kiehumaan ja vatkaa sen päällä metallikulhossa valkuaiset ja sokeri. Vatkaa, kunnes vaahto on kovaa ja kiiltävää ja ota sen jälkeen kulho pois vesihauteesta.
Lisää sulatettu suklaa marenkiseokseen vain muutaman kerran sekoittaen, jotta suklaakuviot jäävät marenkiin.
Voitele leivinpaperi rypsiöljyllä. Tee leivinpaperille kahdella lusikalla suuria, halkaisijaltaan noin 10 cm:n kekoja.
Paista marenkeja 125-asteisessa uunissa noin 1,5-2 tuntia.
Sammuta uuni ja anna marenkien olla jälkilämmöllä noin puoli tuntia tai kunnes ne irtoavat hyvin leivinpaperista.

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
2 Comments
Share :

2 kommenttia:

Kaunis kiitos kommentistasi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @hellanjaviinilasinvalissa