16 helmikuuta 2017

Unelmissa tänään

Unelmissa tänään - avomerimaisemat, ilman lunta ja jäätä (siis kokonaan) ja lämpöä enemmän kuin +1C. Nyt elämään tarvitaan väriä.Koska avomerimaisemat eivät ole Yyterissä parhaimmillaan, ehdottaisin universumille diiliä jostakin lämpimästä paikasta kuten Thaimaa tai vaikka Espanja, mutta Naantali ei ole tarpeeksi etelässä (vaikka kaunis onkin).En ole turhan tarkka vaikka lämpötila ei olisikaan hellelukemissa. Vaatimukseni eivät ole isoja vain hyvää ruokaa ja viiniä sekä kiva majapaikka, mutta se tärkein - meri, sen pitää olla vieressä.

Palmuista saat plussaa, ihania tuoksuja, kauniita maisemia, illan pehmeä lämpö, aamun pehmeät auringonsäteet, ulkoilmaravintolat, täysikuu (ei pakollinen), uima-allas, hiekkaa, kookospähkinöitä tai banaanitkin käyvät, hätätapauksessa mikä tahansa tuore hedelmä puussa on ok. Aurinkoa sen verran, että aurinkolaseille on käyttöä. Lämpöä sen verran, että juomaan tarkenee ottaa jäitä ulkona.

Sellaisia hyvän fiiliksen juttuja. Niin ja ottaisin perheen mukaan tai ainakin tuon mieheni. Tehdäänkö diili?

Ylin kuva Marokosta. Alimmaiset Yyteristä, kun lunta oli vähän enemmän.

-----

In English

Dear Universe, 

my demands are not so big. Just sun, good food and wine and a nice place to stay, but the most important thing - the sea, it has to be next and not frozen. Palms you get a plus, wonderful scents, beautiful landscapes, an evening of soft warmth, morning soft sun rays, outdoor restaurants, a full moon (not required), a swimming pool, sand, coconuts or bananas on a tree, any fresh fruit on the tree is ok. Sun rays, that is ok to use sunglasses. Warm enough to have a drink with ice outdoors. 

Good feeling things. Oh, and I would take the family with me or at least my husband. Is it a deal?

Photos from Marocco and Yyteri, Finland


Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

2 kommenttia :

 1. No mutta tulkaa Thaimaan Hua Hiniin! Kaikki luettelemasi kriteerit toteutuu ja vielä hintatasokin hyvä. Ei ole pakko lentää suoraan Finnairilla; mm Turkish Airlines yllätti myönteisesti edullisilla lipun hinnoilla, loistavalla konepalvelullaan -lennolla on oikeasti kokki mukana, herrrkullista ruokaa ja juuri puristettua appelsiinimehua tarjolla kaikille - ja vain muutamalla lisätunnilla, välilasku Istanbulissa. Täältä voit vuokrata talon vaikka suoraan suomalaiselta ja Bangkokin kentällä odottaa taksikuski, joka tietää paikat ja osoitteen -ja vie perille. Ellet sitten mieluummin matkusta tänne bussilla, ei pöhkömpi eikä etenkään tyyris idea sekään.
  Perillä on sitä kaikkea mitä halusit. Monen vuoden kokemuksella voin suositella lämpimästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ollut ekalla Thaimaan reissulla Hua Hinissä, ihana paikka. Turkish Airlines olin kokeilematta, mutta tosi monella eri lentoyhtiöllä on lennetty. Seuraavalla reissulla vuokrataan talo ihan varmasti, mutta tältä talvelta taitaa valitettavasti jäädä väliin. Lasten lomat on jo ohi. Ikävä Thaimaahan on kova!!!!

   Poista

Kiitos, kun jätit viestin minulle!

Blog design by Bella Lulu Ink