Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Pekoniset grilliherkkusienet juustolla


Pekoniset grilliherkkusienet valkohomejuustolla täytettynä, halloumia, possupihvit ja salaattia. Siinä helppoa ja nopeaa kesäruokaa.

Viikonloppu ylitti kaikki odotukset. Aurinko armas paistoi ja paistoi ja vaikka tuuli vähän yritti vihmoa, onnistuin suojautumaan lämpimän viltin sisään iltasella tähtiä tuijottamaan. Lämpimistä kesäöistä on turha puhua, mutta villasukat ja kumisaappaat jalassa tarkeni jo. Loppuperhe viskasi talviturkin pois, minähän kävin uimassa jo pari viikkoa sitten. Kerrankin voin rehviä asialla.

Grilli on puunattu kesäkuntoon ja avajaiset vietetty. Törmäsin juttuun, jossa sanottiin "Minä en täyttäisi herkkusieniä. Se on meille Grillimaisteri-kiertueella ihan vitsi kun joka vuosi siellä on "ne herkkusienentäyttäjät", huippukokki Rehbinder kertoo. What? En nyt ymmärrä mitäköhän herra huippukokki tarkoittaa. Mielestäni makuaistini on suhteellisen hyvin kehittynyt ja en vielä ole jättänyt sienten grillausta väliin. Tapoja on monenlaisia. Tästä jutusta suivaantuneena kipaisin heti kauppaan ja ostin paketin sieniä. Oliko minulta ehkä mennyt jotakin ohi. No ei ole, ne on ihan hyviä edelleen.

Pekoniset grilliherkkusienet juustolla


250 g herkkusieniä
1 pkt Castello valkohomejuustoa
1 pkt pekonia


Puhdistin sienet sudilla, irroitin jalan, lisäsin sisään valkohomejuustoa ja kiedoin komeuden pekoniin. Sienten jalat laitoin folioon keitettyjen perunoiden kanssa, loraus öljyä ja ripaus suolaa, sekaan murskasin valkosipulia ja päälle laitoin nokareen maustamatonta tuorejuustoa. Nyytti kiinni ja grilliin.

Sienet grillasin parillalla, ensin nurinperin ja lopuksi täytepuoli ylöspäin. Pois otetaan kun sieni on sopivan pehmoinen ja pekoni hyvässä värissä.

Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass




QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
6 Comments
Share :

6 kommenttia:

  1. Nämä on todellinen grilliklassikko. Itse olen näitä tehnyt ensimmäisen kerran jo 20 vuotta sitten. Silloin jokirapusulatejuustotäytteellä.

    VastaaPoista
  2. Grillatut sienet on ihan parasta <3 Juuri eilen niitä tehtiin landella.

    -Heidi

    VastaaPoista
  3. Peukku grillatuille sienille. Meillä täytteenä on useimmiten ollut mustapekkaa.

    VastaaPoista
  4. Nyt iski grillihimo! Ehkäpä torstaina olisi sienien aika :)

    VastaaPoista
  5. Makuja on monia, mutta minäkin liputan kyllä täytettyjen herkkusienien puolesta.
    Eilen meille tuli Kamado kotiin, joten näitä tulee kyllä varmasti tehtyä tänä kesänä useammankin kerran.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta