tag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post4649732480878983985..comments2023-05-05T17:53:30.575+03:00Comments on Hellan ja viinilasin välissä: Grillivartaat Herlevin liekeissäJohanna / Hellan ja viinilasin välissähttp://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-83138329375538144702013-07-10T12:35:34.624+03:002013-07-10T12:35:34.624+03:00Kiitos Mempula vinkistä. En olekaan himogrillaaja,...Kiitos Mempula vinkistä. En olekaan himogrillaaja, kun sinuun vertaa :), mutta samaan tähdätään. Jotenkin tänne mökin slow meininkiin sopisi tuo hiiligrillaus paremmin, mutta sitten taas välillä pitäisi olla enemmän quick ja kaasugrillin paikka. Saa nähdä mikä tänne lopulta päätyy. Tuo valkoinen hiiligrilli kuullostaa mahtavalta, onko se muuten pysynyt valkoisena? Ihanaa grillikesää myös sinulle!Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-16324006199159098502013-07-05T18:48:08.661+03:002013-07-05T18:48:08.661+03:00Grillaukseen hurahtaneina, voimme suositella kaasu...Grillaukseen hurahtaneina, voimme suositella kaasugrilliksi Beef Eaterin, nelipolttimoista kaasugrilliä. Siinä on valurautaiset parilat ja taso-osa ja olemme kokanneet grillin ihan puhki. Kaasugrillin helppouteen ihastuneena olinkin hämmästynyt, kun siippa toi kotiin kauneimman koskaan näkemäni, kermanvalkoisen, emalipintaisen Barbecook -hiiligrillin. Sen sytyttämiseen ei käytetä sytýtysnestettä! Grillissä on pitkä putki, jonka ala-osaan rullataan sanomalehteä (Hesari, Aamulehti, SK) ja sytytys tapahtuu alaosan raoista. Hiiliä tulee normaaliin tapaan grillin pohjalle. Sytytys onnistuu sataprosenttisesti, aina. Todisteena on valtava, hetkellinen savunmuodostus. Hiiligrillin ansiosta grillauskautemme alkaa tammikuussa ja loppuu joulun aikaan. Hiiliä on syytä varata koko talvikaudeksi, sillä suklaarasiatornit syrjäyttävät hiilipussit jossain vaiheessa ja hiilien kysely joulukuussa herättää hämmennystä.<br />Ihanaa grillauskesää!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-80248468490208151522013-07-02T20:46:18.137+03:002013-07-02T20:46:18.137+03:00Grillaukseen hurahtaneina, voimme suositella kaasu...Grillaukseen hurahtaneina, voimme suositella kaasugrilliksi Beef Eaterin, nelipolttimoista kaasugrilliä. Siinä on valurautaiset parilat ja taso-osa ja olemme kokanneet grillin ihan puhki. Kaasugrillin helppouteen ihastuneena olinkin hämmästynyt, kun siippa toi kotiin kauneimman koskaan näkemäni, kermanvalkoisen, emalipintaisen Barbecook -hiiligrillin. Sen sytyttämiseen ei käytetä sytýtysnestettä! Grillissä on pitkä putki, jonka ala-osaan rullataan sanomalehteä (Hesari, Aamulehti, SK) ja sytytys tapahtuu alaosan raoista. Hiiliä tulee normaaliin tapaan grillin pohjalle. Sytytys onnistuu sataprosenttisesti, aina. Todisteena on valtava, hetkellinen savunmuodostus. Hiiligrillin ansiosta grillauskautemme alkaa tammikuussa ja loppuu joulun aikaan. Hiiliä on syytä varata koko talvikaudeksi, sillä suklaarasiatornit syrjäyttävät hiilipussit jossain vaiheessa ja hiilien kysely joulukuussa herättää hämmennystä.<br />Ihanaa grillauskesää!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-30179219454576960702013-07-02T12:40:52.821+03:002013-07-02T12:40:52.821+03:00Alkaa pakastin tyhjenemään huolestuttavasti ja kes...Alkaa pakastin tyhjenemään huolestuttavasti ja kesää on kuitenkin jäljellä. Peuravartaat on varmasti vielä parempia, itse tykkään siitä melkein enemmän kuin hirvestä. Toivottavasti pakastin täyttyy taas syksyllä metsän herkuista :)Johanna / Hellan ja viinilasin välissähttps://www.blogger.com/profile/13851250676943763070noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-8600728707284432702013-07-02T11:57:31.271+03:002013-07-02T11:57:31.271+03:00vou, hyvännäkösiä vartaita. Juhannuksena tuli kans...vou, hyvännäkösiä vartaita. Juhannuksena tuli kans tehtyä melkein samalla kaavalla, mutta peurasta. Herkullisen näkönen kuvakin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4118683472455239935.post-87129678672580077262013-07-01T20:48:53.885+03:002013-07-01T20:48:53.885+03:00Grillaukseen hurahtaneina, voimme suositella kaasu...Grillaukseen hurahtaneina, voimme suositella kaasugrilliksi Beef Eaterin, nelipolttimoista kaasugrilliä. Siinä on valurautaiset parilat ja taso-osa ja olemme kokanneet grillin ihan puhki. Kaasugrillin helppouteen ihastuneena olinkin hämmästynyt, kun siippa toi kotiin kauneimman koskaan näkemäni, kermanvalkoisen, emalipintaisen Barbecook -hiiligrillin. Sen sytyttämiseen ei käytetä sytýtysnestettä! Grillissä on pitkä putki, jonka ala-osaan rullataan sanomalehteä (Hesari, Aamulehti, SK) ja sytytys tapahtuu alaosan raoista. Hiiliä tulee normaaliin tapaan grillin pohjalle. Sytytys onnistuu sataprosenttisesti, aina. Todisteena on valtava, hetkellinen savunmuodostus. Hiiligrillin ansiosta grillauskautemme alkaa tammikuussa ja loppuu joulun aikaan. Hiiliä on syytä varata koko talvikaudeksi, sillä suklaarasiatornit syrjäyttävät hiilipussit jossain vaiheessa ja hiilien kysely joulukuussa herättää hämmennystä.<br />Ihanaa grillauskesää!tampulahttps://www.blogger.com/profile/10472833876487347975noreply@blogger.com