Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Huhtikuun kolumni


Pääsiäispainajainen

Pääsiäinen on meillä perinteisesti hirvi- tai peurapaistin aikaa. Tänä pääsiäisenä kaivoimme pakastimesta hirven paahtopaistin. Lauantaiaamuna avasimme vakuumin ja kas pussista putosikin 3 palaa. Sisäinen ääneni yskäisi. Maustoimme ”paistin” ja laitoimme sen uuniin. Vieraat saapuivat ja keittiöstä leijailivat ihanat tuoksut. Uuninkello pirahti ja siinä se oli - pääsiäispainajainen. Vakuumiin oli merkitty paahtopaisti ja totuus taisi olla lähempänä keittolihaa. Olohuoneessa vieraat odottamassa ja keittoliha juuri uunista tulleena, juuri sopivan sitkeänä ja kasvikset uunissa lähes valmiina. Onneksi alku- ja jälkiruoka olivat jo valmiina odottamassa. Yleensä suunnittelen menun niin, että osa ruokalajeista valmistellaan jo edellisenä päivänä. Tämä on hyväksi hermoille.
Onneksi jääkaapissa on aina kuohuviiniä. Kaadoin lasilliset vieraille, miehelleni ja itselleni. Otimme aikalisän. Sulamassa oli myös toinen lihapala, joka sattui olemaan sitä mitä siinä luki. Vieraamme saivat pääruoan, ei paistia vaan pihviä ja suunniteltua myöhemmin. Hyvin lähellä kuitenkin oltiin, ettei menu muuntunut makkarasipatiksi.
Millainen oli sitten pikku kokeilijani ja pikku epäilijäni pääsiäismenu? Ennakoluuloton poikani nautti kylmäsavulohisalaattia leivän päällä ja hieman vuohenjuustoa höysteeksi. Vitello tonnatoa rucolalla ja parmesanilla, passion-valkosuklaakakkua ja monen monta suklaamunaa. Ennakkoluuloinen tyttäreni ei syönyt näistä edellä mainituista kuin monen monta suklaamunaa.

Visualisti hellan ja viinilasin välissä                                                                                            
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta