Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Toukokuun kolumni


Piknik Barcelonassa

Lasten syntymän jälkeen olemme mieheni kanssa ottaneet tavaksi livistää kerran vuodessa pidennetylle viikonloppulomalle. Tämän vuoden kohteeksi valitsimme Barcelonan. Hain kirjastosta Barcelonan opasvuoren ja aloitin hotellin etsimisen, www.tripadvisor.com on loistava apu hotellia etsiessä, eikä se pettänyt tälläkään kertaa.

Onneksi kulinaristiystäväni on moninkertainen Barcelonan kävijä, joten sain loistavat ravintolasuositukset. Vesikielellä ajattelen vieläkin niitä ihania tapaksia ja mereneläviä, joita saimme nauttia. Niin ja viinit, yhden päivän pyhitimme viinitilavierailulle. Jo puolen tunnin junamatkan päässä on tutustumisen arvoisia viinitiloja.Matkan täydellisin ateria oli kuitenkin tekniikan hajoamisen ansiota.
Kiipesimme bussiin ja lähdimme tutustumaan Gaudin arkitehtuuriin. Opastus tuli kuulokkeista, kunnes alkoi pitkä tauko joka jatkui ja jatkui, laitteet olivat hajonneet. Nousimme pois bussista ja lähdimme etsimään jo kauan sitten ohittamaamme Park Gũell -puistoa, halusin ehdottomasti nähdä Gaudin kuuluisat liskot. Matkan varrelta löysimme sunnuntainakin avoinna olevan pikku kaupan, josta ostimme mukaan juustoja, serranoa, sardiineja, simpukoita, tonnikalaa, oliiveja, patonkia, suklaata, viiniä ja kertakäyttöastioita.Näkymät puistosta olivat upeat. Piknikpöytä odotti vain kattausta ja kuin tilauksesta saimme musiikkia. Anna Ly tuli kitaransa kanssa ja teki päivästämme täydellisen. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta, joten nautimme menun pidemmän kaavan mukaan hitaasti nautiskellen. Voi miten hyvältä kaikki maistuikaan.

Onneksi artistilta sai ostaa levyjä. Kun kotona laittaa Anna Ly'n What a Wonderful Bossa World -levyn soimaan, on helppo palata ajatuksissaan Barcelonaan vaikka pyykkikasankin keskeltä.Visualisti hellan ja viinilasin välissä                                                                                                     
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta