Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Maaliskuun kolumni


Hellan ja viinilasin välissä

Olen saanut erittäin mukavan pestin kirjoittaa teille ruoasta ja siihen liittyvistä asioista kerran kuukaudessa ja ajattelin aloittaa kertomalla ensin hieman itsestäni.

Olen nainen, joka rakastaa sisustamista, musiikkia, matkustelua, ruokaa, ruokalehtiä, keittokirjoja, kaikkea mikä liittyy ruokaan ja tietysti viinejä; punaisia, valkoisia, roseita ja kuohuvia. Mielestäni matkustelunkin parasta antia on ihanien ruokapaikkojen löytäminen ja pitkät illalliset. Olen siis nautiskelija ja suurien tunteiden ihminen, niin hyvässä kuin pahassakin.

Jalkani kuitenkin pysyvät maassa, sillä minulla 2 pientä lasta, 3 ja 5-vuotiaat armottomat pikku kulinaristit. 5-vuotias poika, joka on ennakkoluuloton kokeilija ja 3-vuotias tyttö, joka on ennakkoluuloinen epäilijä. Ja sitten mieheni, jolle on hyvin kiitollista tehdä ruokaa. Hän on aina valmiina kokeilemaan uusia makuja, syömään ja mielellään paljon.

Arvostan lähiruokaa, käytän luomua mahdollisuuksien rajoissa, yritän minimoida lisäaineita ja sanon ei kevyttuotteille. Välillä onnistun, välillä en jaksa, mutta useimmiten kuitenkin yritän. Kaikella kuitenkin tähtään mahdollisimman parhaaseen ja puhtaaseen makunautintoon. Yritän myös noudattaa hyväksi havaittua ohjetta: älä syö mitään, mitä isoisoisoäitisikään ei tunnistaisi ruoaksi. Koska he kuitenkin ovat olleet suomalaisia, poikkeuksena sallin etniset ruoat.

Vaikka kaappini pullottavat ruokalehtiä ja keittokirjoja, arkeeni kuuluu jokapäiväinen kysymys: mitä tänään syötäisiin. Miten helposti sitä tekeekään aina saman jauhelihakastikkeen tai uunilohen. Miten voi olla niin vaikeaa hakea ja myös käyttää uusia, helppoja, nopeita ”arkireseptejä” ja poiketa normaalista rutiinista. Yritän taas parantaa tapojani.

Meidän perheessä syntyy monenmoista soppaa ja hämmentäjiä riittää, mutta pääasia on: hyvä ruoka, parempi mieli

Visualisti hellan ja viinilasin välissä
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta