Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

3+1


Hyvä päätökseni pysyä kotona Sokoksen alesta katosi pinkin 3+1 kuvaston selailun myötä. Makuuhuone huusi Luhdan harmaata sängynpeittoa keskiviikon alesta. Torstaina kun muistin peiton, oli jo myöhäistä, ehkä se sittenkin oli vääränlainen...

Mutta kaikkea muuta kivaa tietenkin löytyi. Yksi ihanimmista löydöistä oli L'Occitanen nestesaippua, joka sopii herkällekin iholle. Sisältää ravitsevaa sheavoita ja rauhoittavaa aloe-veraa ja on 100% luonnollista alkuperää. Tuoksuna Verbena, ihanan raikas ja sitrusmainen. L'Occitanen valikoimaa pitää tutkia tarkemmin lähiaikoina. Saattaisin pitää monesta muustakin.Viime viikolla hyvästelin roskikseen minua niin hyvin palvelleet punaiset aamutossut ja kuin tilauksesta löysin uudet. Olen viluinen, nämä Espritin tossut olivat juuri sopivan pehmeät ja halusivat hyvän kodin.

Sitten vielä Victorinoxin tomaattiveitsi. Simply the best. Pitäkää kaukana lapsista, se on oikeasti terävä. Ostin jo valmiiksi tulevaa mökkiä varten (lue: ajatuksissa valmis, todellisuudessa ei tikkuakaan ristissä).Päätin myös heittää kuvaston pois, etten lue loppuviikon tarjouksia. Katsotaan pitääkö lupaukseni.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta