Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Joulukuun kolumni


Miehen logiikkaa

On itsenäisyyspäivä. Lumihiutaleet leijailevat kauniisti, maisema on kuin postikortissa. Sillä välin kotonamme...

Olemme perinteisesti juhlistaneet itsenäisyyspäivää ystävien tai suvun kesken. Nautimme shampanjaa ja illallisen pidemmän kaavan mukaan. Sen jälkeen on ollut mukava mennä sohvalle katsomaan pukuloistoa tai ainakin naisista on ollut.

Tänä vuonna kutsuimme ystävämme mukaan nauttimaan illasta. Mutta mitä tapahtui sen kutsun jälkeen on mysteeri. On siis itsenäisyyspäivä, ruoka on tekemättä, mieheni on lähdössä metsästämään vieraidemme miehen kanssa. Lupautuivat kuitenkin tulemaan ruokailemaan kuudeksi, jos kaato ei satu tulemaan juuri ennen lähtöä. Voisiko tämä tapahtua naiselle: kutsut vieraat ja kun ruokaa pitäisi alkaa valmistelemaan, niin katoat harrastusten pariin. Oikeastaan sehän olisikin todella mukavaa. Toisaalta ymmärrän kyllä, ettei pakastimemme täyty riistalla ilman metsästystä, mutta pitikö juuri nyt.
                             
Menusuunnitelmamme on: Katkarapucocktail, hirven jääpaisti sisukkaalla siirapilla ja suppilovahverokastikkeella, porkkana- ja perunalanteilla sekä jälkiruoaksi suklaavaahtoa.

Onneksi vieraamme ovat kuitenkin niin tuttuja, että taidan valmistella ruoan yhdessä rouvan kanssa. Nautimme jo etukäteen lasillisen shampanjaa ja annamme lasten katsoa hetken Röllin Sydäntä ja siinä sivussa pyöräytämme ohimennen ruoat pöytään. Ystävien kanssa ruoanlaittohan on hauskaa ja nuorempana sitä tehtiinkin paljon. Asioilla on tapana järjestyä, kuten nytkin varmasti käy.

Jos kuitenkin käy niin hassun hauskasti, ettei mieheni ole kotona silloin kun sovittiin, voi olla että tältä rouvalta pääsee muutama valittu sana jo kirjoitettujen lisäksi.

Visualisti hellan ja viinilasin välissä
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta