Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Design ALE


Finnish Design Shop on sivusto, jonne tule eksyttyä liiankin usein.  Tällä kertaa en selvinnyt pelkällä katselemisella vaan löysin pitkään ihailemani Erja Hirven suunnitteleman Marimekon Purkki-kankaan alennuksesta. Kangas on paksua puuvillaa, joka kestää 60C ja kaikessa värikkyydessään sietää myös muutaman punaviinitahran ja tahmatassun sormenjäljet eli täydellinen pöytäliinakangas. Samaan sarjaan näyttää löytyvän vielä uunikinnas sekä pannulappu ja molemmat myös ale-korissa.Kuva: Finnish Design Shop

Löysin myös kauniin johtojen kesyttäjän Great Balls of Wire. Tanskalainen Søren Refsgaard on suunnittellut ihanan värikkäitä ja veikeästi hymyileviä palloja, jotka nielevät parhaimmillaan 1,5m johtoa. Värejä on 9 erilaista ja koko on tennispallon luokkaa, materiaali on pehmeää kumia, joten johdon syöttäminen onnistuu helposti. Tuote palkittiin Red Dot Design Award –palkinnolla 2009.  Tämä menee ostoslistalle. 


Kuvat: Finnish Design Shop


Alesta löytyy vielä erittäin käytännöllisen oloinen Shopnic-kori. Korin on kehittänyt Steltonin suosittujen leipäkorienkin suunnittelija Klaus Rath. Tilavuus on 15 l ja se kestää 10 kg painoa. Kun koria ei käytetä, se voidaan kätevästi litistää 7 cm korkuiseksi, jolloin se vie vain vähän tilaa säilytyksessä. Kori on varustettu jousimekanismilla, joka pitää korin muodossaan. Siis loistohankintaa Pori Jazzeille. Piknikin jälkeen kori kasaan, reppuun ja matka jatkuu kohti yökonsertteja.
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta