Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Salsa ja guacamole -reseptit


Aitoa ruokaa -kirjan luettuani en ole enää ostanut guacamole-dippiä kaupasta. En todellakaan halua syödä avokadodippiä, jossa ei oikeastaan ole avokadoa ollenkaan. Avokadossa on terveellistä rasvaa, jota voi nauttia ilman huonoa omaatuntoa. Tässä taivaallisen hyvä guacamolen ja salsakastikeen ohje hieman mukailtuna Maku-lehdestä.



Salsa


3 kpl tomaattia
1 kpl vihreää paprikaa
1 kpl tuoretta chiliä
2 kpl valkosipulinkynttä
1 dl punasipulia (silputtuna)
1 kpl limettiä (mehu)
70 g tomaattipyreetä
2 rkl makeaa chilikastiketta
ripaus chiliä, oman maun mukaan
1/4 tl suolaa

Kuutioi tomaatit ja valuta siivilässä. Näin talviaikaan käytän italialaisia kokonaisia säilyketomaatteja. Poista paprikasta ja chilipalosta kanta ja siemenet ja hienonna mallot pieniksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa mausta chilillä ja suolalla. Kaada tomaattisalsa tarjoiluastiaan.



Guacamole


2 kpl avokadoa
2 kpl valkosipulinkynttä
100 g ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1 kpl limettiä
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
Halkaise avokadot, poista kivi ja koverra hedelmäliha irti kuorista.

Purista limetin mehu. Yhdistä aineet ja soseuta seos tahnaksi. Tarjoa dippinä. Tein annoksen tuplana 4 hengelle.



Seuraa mitä hellan ja viinilasin välissä tapahtuu
Follow, what´s happening between a stove and a wine glass

QuickEdit
Johanna / Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos viestistäsi!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta