Theme Layout

[Rightsidebar]

Boxed or Wide or Framed

[Framed]

Theme Translation

Display Featured Slider

Featured Slider Styles

[Centred]

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

[style4]

Display Trending Posts

Display Author Bio

No

Display Instagram Footer

Don´t use my photos without my permission.
Ethän käytä kuviani ilman lupaani.
Copyright ©¸Johanna Koskiranta

Let's Connect

Tammikuun kolumni


Mennyttä ja tulevaa

Uusi vuosi on vaihtunut rauhallisissa merkeissä lasten kanssa juhlien, tähtisädetikkuja poltellen ja tietysti hyvästä ruoasta nauttien.

Mennyt ruokavuoteni oli taistelua allergioita vastaan ja välillä tuntui, että mielikuvitukseni loppuu kun ennakkoluuloisen epäilijän ruokavaliosta oli poistettuna maito, viljat, kananmuna ja pähkinät. Toisaalta kun luovuutta on pakko käyttää, niin löytyy mukavia uusia tuttavuuksia kauppojen hyllyistä. Tällä hetkellä poistettuna on enää kananmuna ja pähkinät eli tämähän on jo helppoa.

Menneen ruokavuoden kirjallisuuden parasta satoa oli Mats-Eric Nilssonin Aitoa Ruokaa, joka oli jatkoa Petos Lautasella -kirjalle. Tieto lisää tuskaa, mutta tällainen tieto on jokaisen ruokarakastajan kestettävä. Ei ole mukavaa luettavaa, miten kamalaa moskaa elintarviketeollisuus tarjoaa ja millaisia aineita seoksiin lisätään, jotta ne maistuisivat ruoalle. Kirja tuhoaa mielikuvat kaupan tuorepuristetusta mehusta, mustista oliiveista ja myymälässä leivotuista leivistä. Onneksi positiivista muutosta on jo huomattavissa sekä kauppojen hyllyissä että kuluttajien ostoskoreissa.

Henkilökohtainen ruokavuoteni oli monipuolinen ja runsas. Jos puntaria katsoo, niin sanoisin vähintäänkin kiitettäväksi. Nautiskelijan negatiivisiin puoliin kuuluu painon kanssa taistelu ja varsinkin siitä eroon pääseminen. Pitäisihän painon pudotuksen olla helppoa, kun vain syö vähemmän, mutta kun tuo itsekuri ei tässä asiassa ole paras mahdollinen ja kevyttuotteita en käytä. Tästä päivästä lähtien siis karsin huonot hiilihydraatit minimiin ja yritän syödä vähemmän sekä lisätä myös liikuntaa. Ensimmäiseksi etsin maukkaan tomaattikeiton ohjeen, koska hyvästä ruoasta en luovu.

Visualisti hellan ja viinilasin välissä
QuickEdit
Hellan ja viinilasin välissä
0 Comments
Share :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit viestin minulle!

.hidden {display: none !important;}

Follow @johanna_koskiranta